Banner 980x90

Liepājas Latviešu biedrības namā šonedēļ notiks reģionālā "Andele mandele"

Jelgava, 17.apr., LETA. 22.aprīlī no plkst.11 līdz 15 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks reģionālā "Andele mandele", aģentūru LETA informēja pasākumu rīkotāju pārstāve Līva Jaunozola.

Plānots, ka savas ģimenes garderobes saturu pasākumā piedāvās 70 dalībniece. Pasākuma dalībnieki izpārdod vai iemaina savu garderobes saturu par izdevīgām cenām, tādā veidā veicinot "zaļo dzīvesveidu" un piešķirot lietām jaunu dzīvību. Pasākuma rīkotāji sola, ka cenas būs vidēji par 70% zemākas nekā veikalos.

"Zinot to, ka vienu kleitu īsta dāma uz pasākumu uzvelk tikai vienu reizi, nereti ir iespēja andelē nomedīt praktiski jaunas un nenēsātas lietas. "Andele mandele" - tas ir lielisks veids, kā atsvaidzināt savu garderobi vai atbrīvoties no lietām, kas tev ir morāli novecojušas, bet kādai citai dāmai tas var būt īsts atradums," pauda Jaunozola.

Tieši Liepāja ir pilsēta, kur pirms septiņiem gadiem notika pirmā reģionālā "Andele mandele".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)