Banner 980x90

Liepājas lidostas atvēršanu privātajiem čarterreisiem pārceļ uz aprīļa vidu

Ventspils, 29.marts, LETA. Liepājas lidostas atvēršanu privātajiem čarterreisiem, kas bija plānota 30.martā, nolemts pārcelt uz 18.aprīli, aģentūru LETA informēja SIA "Aviasabiedrība Liepāja" valdes loceklis Agris Sprūde.

Kā skaidroja lidostas pārstāvis, šāds lēmums pieņemts, "lai maksimālu uzmanību veltītu sagatavošanās procesam", gaidot regulāro lidojumu sākšanu starp Liepāju un Rīgu. Regulārie lidojumi pašlaik ir lidostas prioritāte, norādīja Sprūde, piebilstot, ka regulāro lidojumu plānos nekādu izmaiņu nav.

Jau ziņots, ka Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" 16.maijā sāks iekšzemes lidojumus no starptautiskās lidostas "Rīga" uz Liepāju, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

Aviokompānija no Rīgas uz Liepāju lidojumus veiks trīs reizes nedēļā ar "Bombardier Q400 NextGen" lidmašīnu. Lidojums ilgs 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu.

Liepājas lidostas rekonstrukcijas darbi noslēdzās 2015.gada oktobrī. Lidostā izbūvēts jauns skrejceļa segums, nostiprināta lidjosla, atjaunots un paplašināts manevrēšanas ceļa segums, kā arī atjaunots lidmašīnu perons un stāvvietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)