Banner 980x90

Liepājas muzejā 11 dienas varēs apskatīt 20.gadsimta skolas lietas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No ceturtdienas, 1.septembra, līdz 11.septembrim Liepājas muzejā būs apskatāma ekspresizstāde "Lasām, rakstām, rēķinām", kurā var apskatīt 20.gadsimta mācību grāmatas, skolas lietas, liecības, formas tērpus un somas, aģentūru LETA informēja Liepājas muzejs.

Skolai nepieciešamie priekšmeti laika gaitā strauji mainījušies, taču paliekoša vērtība ir grāmata. Izstādē apskatāmas ābeces, matemātikas, rakstīšanas, lasīšanas, dabas mācības un lūgšanu grāmatas, kā arī dziesmu grāmata Kurzemes skolām, kas izdota 1904.gadā Jelgavā.

Izstādē eksponētas tāfeles, spalvas kāti, tintnīca un citi rakstāmpiederumi, kas izmantoti rakstīšanas apguvē un glītrakstīšanai.

Ieeja izstādē ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)