Banner 980x90

Liepājas muzejā atklās Kurzemes dzejas dienas

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Sestdien, 24.septembrī, plkst.10.00 Liepājas muzejā notiks Kurzemes dzejas dienu svinīgais atklāšanas pasākums, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, aģentūra LETA uzzināja muzejā.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apskatīt Kurzemes autoru grāmatu izstādi, kā arī piedalīties Liepājas Universitātes Kurzemes Humanitārā institūta izdotās grāmatas "Kurzemes rakstnieku silueti" atvēršanā.

Savukārt plkst.15 Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē dzejas cienītājiem būs iespēja tikties ar Kurzemes autoriem, baudīt dzejas lasījumus un piedalīties žurnāla "Helikons" jaunā izdevuma atvēršanā.

Kurzemes dzejas dienu moto šogad veido literāta Olafa Gūtmaņa dzejas rindas "Caur Kurzemi kā caur sidraba birzi...". Kurzemes Dzejas dienas noslēgs šī gada Dzejas dienu pasākumu ciklu Liepājā, kā arī iezīmēs Gūtmaņa atceres gada sākumu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)