Banner 980x90

Liepājas muzejā notiks muzikāla tikšanās ar leģendāro "Līvu" mūziķi Juri Pavītolu un viņa dēlu

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Piektdien, 14.oktobrī, plkst.18.00 Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18 izstādes "Dzelzsgriezēj, šī pasaule mums jāsagriež" ietvaros notiks muzikāla tikšanās ar leģendārās grupas "Līvi" dibinātāju Juri Pavītolu un viņa dēlu Matīsu Pavītolu, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Turpinot veiksmīgi aizsākto pasākumu ciklu, grupai "Līvi" veltītajā izstādes telpā, uz muzikālu tikšanās vakaru aicina Juris Pavītols. Koncertā Juris uzstāsies kopā ar savu dēlu, mūziķi Matīsu Pavītolu. Matīss bijis arī aktieris Arvīda Krieva filmā "Dancis pa trim". Koncertā abi izpildīs dziesmas no dubultalbuma "Pareizi - nepareizās dziesmas", kas ietver dziesmas no "Līvu" laikiem līdz pat mūsdienām.

"Līvu" pirmsākumi meklējami 1972.gadā, kad Liepājas kultūras namā tika izveidots vokāli instrumentālais ansamblis, kuru vadīja Juris Pavītols. Ansamblis tā sākotnējā sastāvā piedalījies festivālā "Liepājas dzintars" 1972. un 1974.gadā, kā arī pilsētas un republikas skatēs. Juris bijis dalībnieks grupās "Saime" un "Jolanta".

Kā jau iepriekš ziņojām, izstādes norises laikā, Liepājas muzejā plānotas tikšanās, muzikāli priekšnesumi, sarunu vakari ar mūziķiem, kas koncertējuši kopā ar "Līviem", tuviem cilvēkiem un leģendārās Liepājas rokgrupas atbalstītājiem.

Ieejas maksa pieaugušajiem - 2,50 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem - 1,50  eiro.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)