Banner 980x90

Liepājas pašvaldība piešķir finansējumu 18 biznesa idejām

Ventspils, 14.jūn., LETA. Liepājas pašvaldības mazo un vidējo komercsabiedrību projektu līdzfinansēšanas konkursā šogad atbalstītas 18 biznesa idejas, to realizācijai piešķirot kopumā 85 000 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Atbalstītās uzņēmēju ieceres paredz Liepājā radīt 41 jaunu pastāvīgu darba vietu un 53 sezonālas darba vietas.

Šogad liela daļa no konkursā iesniegtajiem projektiem ir vērsti uz tūrisma attīstību un jaunu pakalpojumu radīšanu. Iesniegtie projekti paredz papildu aprīkojuma un inventāra iegādi ražošanas un pakalpojumu attīstībai. Piemēram, Vētru ielā plānota daudzfunkcionālas ēkas būvniecība, iekārtojot tualetes, dušas, velosipēdu novietni un nomas punktu, remontdarbnīcu un telpas kempinga uzraugam.

Finansējums piešķirts arī projektiem, kas paredz izveidot aktīvās atpūtas centru blakus kafejnīcai "Rietumkrasts", konteinertipa veikalu - ziepju ražotni, piepūšamo atrakciju pilsētiņu "Dzintars", mīksto rotaļu, aktivitāšu un svinību centru, ūdenslīdēju un ugunsdzēsēju servisa centru, mobilo frizētavu, kā arī citām biznesa idejām.

Kopumā 18 uzņēmumi plāno realizēt projektus par 546 991 eiro, no kuriem 85 000 ir pašvaldības līdzfinansējums. Vienam projektam varēja piešķirt pašvaldības finansējumu no 2500 līdz 15 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)