Banner 980x90

Liepājas pašvaldība Ziemassvētku pabalstiem šogad atvēlējusi 22 000 eiro

Rīga, 28.nov., LETA. Ziemassvētku pabalsta izmaksai no Liepājas pašvaldības budžeta šogad piešķirti 22 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ziemassvētku pabalsts tiks izmaksāts Liepājā deklarētām ģimenēm, kuras audzina četrus vai vairāk nepilngadīgus bērnus, bērnus ar invaliditāti un aizbildnībā esošus bērnus.

Ziemassvētku pabalsts 15 eiro apmērā tiks izmaksāts par katru ģimenē dzīvojošu nepilngadīgu bērnu.

Ziemassvētku pabalsta izmaksa tiks sākta 7.decembrī AS "PNB banka" Liepājas filiālēs un turpināsies līdz 2019.gada 30.janvārim. Pabalstu varēs saņemt viens no vecākiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Ja ģimenei ir tiesības saņemt Ziemassvētku pabalstu, bet tā nav iekļauta sarakstā, tad pabalsta saņemšanai jāvēršas Sociālā dienesta Sociālo pakalpojumu daļā un jāiesniedz iesniegums ne vēlāk kā līdz šā gada 28.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)