Banner 980x90

Liepājas pilsētas būvvaldē akceptēts koncertdārza "Pūt, vējiņi!" rekonstrukcijas projekts

Rīga, 7.aug., LETA. Liepājas pilsētas būvvaldē 5.augustā akceptēts koncertdārza "Pūt, vējiņi!" rekonstrukcijas projekts, aģentūru LETA informēja būvvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

SIA "Livland" izstrādātā projekta ekspertīze ir beigusies, dodot zaļo gaismu ieceres turpinājumam.

Pašlaik pašvaldībā tiek sagatavoti būvniecības iepirkuma dokumenti. Plānots, ka konkursam uz būvdarbu veikšanu jānotiek šogad, savukārt būvdarbi varēs sākties 2020.gadā, stāstīja Štāls.

Runājot par "Pūt, vējiņi!" rekonstrukcijai nepieciešamo finansējumu un tā avotu, Štāls teica, ka patlaban nav iespējams pateikt, cik izmaksās rekonstrukcija, vien zināms tas, ka pašvaldībai par daļu nepieciešamā finansējuma jau ir skaidrība, bet otrai daļai - tas vēl jāmeklē.

Koncertdārzs "Pūt, vējiņi!" projektēts 1961.gadā, būvniecība pabeigta 1964.gadā. Lai arī pagājušā gadsimta 80.gados rekonstruēta koncertdārza skatītāju zona, visā tā pastāvēšanas laikā nopietni remontdarbi tur tikpat kā nav bijuši, un koncertdārza teritorija ir sliktā stāvoklī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)