Banner 980x90

Liepājas sabiedriskā transporta aģentūras vadītāja amatam izraudzīts Uldis Zupa

Ventspils, 20.sept., LETA. Pašvaldības aģentūras "Liepājas sabiedriskais transports" direktora amatam atklātā konkursā izraudzīts bijušais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) kuģu komandieris un koncertzāles "Lielais dzintars" konferenču un pasākuma organizators Uldis Zupa, aģentūra LETA uzzināja Liepājas domē.

Balsojums par Zupas iecelšanu amatā notiks Liepājas domes sēdē 12.oktobrī.

Pašvaldības aģentūru vadītāji tiek iecelti amatā uz pieciem gadiem ar Liepājas pilsētas domes lēmumu.

Zupas profesionālā karjera ir saistīta ar militāro jomu – pēc studijām Karaliskajā Zviedrijas jūras spēku koledžā viņš bijis gan vairāku NBS kuģu komandieris, gan militārais pārstāvis NATO štābā. Pēdējos sešus dienesta gadus Zupa vadīja NBS izglītības iestādi "Jūras spēku mācību centrs". Pēc aiziešanas no profesionālā militārā dienesta Zupa strādāja Liepājs koncertzālē par konferenču un pasākuma organizatoru.

Zupa ieguvis profesionālo maģistra grādu vadības zinībās un profesionālo bakalaura grādu biznesa administrēšanā Liepājas Universitātē. Pašlaik viņš doktorantūrā studē komunikācijas vadību Biznesa augstskolā "Turība".

Līdzšinējais aģentūras "Liepājas sabiedriskais transports" direktors Gints Lūsis iesniedzis atlūgumu, tāpēc Liepājas dome izsludināja konkursu šim amatam. Domes komisija izskatīja 18 pretendentu pieteikumus, bet 11 no viņiem aicināja uz darba interviju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)