Banner 980x90

Liepājas "Silkeborg Spaantagning Baltic" peļņa pērn dubultojusies

Pērn dubultojusies Liepājā reģistrētā uzņēmuma SIA "Silkeborg Spaantagning Baltic" peļņa, liecina portāla Firmas.lv informācija.

"Silkeborg Spaantagning Baltic", kas nodarbojas ar metāla virsmas apstrādi un pārklāšanu, peļņa 2011.gadā bija 296 030 latu liela, bet pērn pieaugusi līdz 675 221 latam.
 src=
Ievērojami palielinājies arī uzņēmuma pagrozījums – no 3 766 261 lata 2011.gadā līdz 5 047 159 latiem 2012.gadā jeb par 34%. Kā liecina uzņēmuma vadības ziņojums, apgrozījuma pieaugumu sekmēja jaunu klientu piesaiste un attīstība nozarē.

Savukārt uzņēmumā strādājošo darbinieku skaits pēdējos divus gadus ir nemainīgs – 63 cilvēki.

Nākotnē "Silkeborg Spaantagning Baltic" vadība paredz produkta ražošanas rentabilitātes līmeņa stabilitātes noturēšanu. Vadība tic, ka patērētāju pirktspēja nemazināsies un tiks piesaistīti jauni klienti.

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, "Silkeborg Spaantagning Baltic" reģistrēts 2005.gada 15.februārī un tā pamatkapitāls ir 2000 lati.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Dānijas karalistē reģistrētā akciju sabiedrība "Maskinfabrikken Silkeborg Spaintagning".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)