Banner 980x90

Liepājas teātris Starptautisko teātra dienu svinēs ar koncertuzvedumu "Meklējam aktierus!"

Rīga, 21.febr., LETA. Liepājas teātris, svinot Starptautisko teātra dienu, martā piedāvās koncertuzvedumu "Meklējam aktierus!", aģentūru LETA informēja teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Īpašā koncertuzveduma "Meklējam aktierus!" veidošanu uzņēmušies aktieri Egons Dombrovskis un Mārtiņš Kalita, kā arī teātra muzikālais vadītājs Normunds Kalniņš.

Aktieris Dombrovskis stāstīja, ka 27.marts ir Starptautiskā teātra diena, un viņiem gribējies sarīkot svētkus ne tikai kolēģiem, bet arī skatītājiem, kas galu galā arī taču ir teātra ļaudis. "Kaut ko tādu darīšu pirmo reizi, un atbildība ir liela," par koncertuzveduma veidošanu sacīja Dombrovskis.

Koncertuzveduma pirmajā daļā skatītāji varēs atpazīt ne tikai savu iemīļoto izrāžu tēlus, bet arī nelielus izrāžu citātus un mūzikas fragmentus, savukārt otrajā daļā viņus sagaidīs svētku koncerts.

Koncertuzvedumā piedalīsies Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Armands Kaušelis, Everita Pjata-Gertnere, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Signe Dancīte, Viktors Ellers, Sandis Pēcis, Kaspars Kārkliņš, Egons Dombrovskis, Mārtiņš Kalita, Liepājas mūziķi Normunda Kalniņa vadībā, kā arī citi viesi.

Koncertiestudējumu varēs noskatīties 23.martā un 24.martā, kā arī pašā teātra dienā - 27.martā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)