Banner 980x90

Liepājas tenisa manēžas projektēšanas un būvniecības konkursā uzvar UPB piedāvājums par 7,5 miljoniem eiro

Ventspils, 31.janv., LETA. Konkursā par Liepājas tenisa manēžas projektēšanu un būvniecību uzvarējusi AS "UPB", kas šos darbus piedāvā veikt par 7,5 miljoniem eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Slēgtajā konkursā līguma slēgšanas tiesības piešķirtas UPB, kura piedāvātā līgumcena ir 7 513 290 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Konkursā tika vērtēts arī SIA "Monum" piedāvājums par 8 319 000 eiro un pilnsabiedrības "RERE Būve 1" piedāvājums par 8 709 741 eiro.

Līgums ar konkursa uzvarētāju pagaidām vēl nav noslēgts.

Konkursa uzvarētājam būs jāveic būvprojekta izstrāde, pamatojoties uz SIA "Nams" izstrādāto būvprojektu minimālajā sastāvā, kā arī jāveic būvdarbi un autoruzraudzība. Šiem darbiem būs atvēlēts pusotrs gads.

Manēžu paredzēts uzbūvēt Liepājā, Liedaga ielā 5. Tenisa korti būs piemēroti starptautisku turnīru rīkošanai. Tenisa laukumus plānots atdalīt ar norobežojošu transformējamu risinājumu.

Projektā paredzēta manēža ar pieciem slēgtajiem tenisa kortiem. Projektētājam jāpiedāvā risinājums skatītāju tribīņu izvietošanai un jāparedz tenisa laukumu atdalīšana ar norobežojošu transformējamu risinājumu

Būvprojektā nepieciešams paredzēt arī administratīvo korpusu ar diviem vai trīs stāviem. Pirmajā stāvā jāparedz halles administratora, apsarga un divu recepcijas darbinieku vietas. Tāpat tur plānota vieta sporta preču veikalam un vieta tenisa rakešu stīgotajam, divas bērnu ģērbtuves, viena vīriešu un viena sieviešu ģērbtuve, kā arī tualete un sauna, treneru ģērbtuves ar dušu, atsevišķi sanitārie mezgli, iesildīšanās un fiziskās sagatavotības zona 20 – 40 cilvēkiem, sporta inventāra novietne un tehniskā personāla telpas.

Otrajā stāvā jāplāno 200 kvadrātmetrus plaša trenažieru zāle, divas trenažieru zāles ģērbtuves ar dušu un saunu, divas tenisa komandu ģērbtuves ar dušām, tualetēm un apvienotu atpūtas zonu, tenisa sporta skolas direktoru un mācību daļas kabinetus, halles administrācijas kabinetu, tiesnešu darba telpu ar skatu uz kortiem, spēlētāju atpūtas zonu ar skatu uz kortiem, konferenču zāli un 20 – 30 kvadrātmetrus plašu tenisa kluba telpu.

Plānots izbūvēt arī trīs vai četrus āra tenisa kortus un sešus pludmales volejbola laukumus.

AS "UPB" ir viens no vadošajiem industriālajiem koncerniem Latvijā, kas jau 26 gadus darbojas gan Latvijas, gan ārvalstu tirgos. 2016.gadā "UPB" strādāja ar 115,33 miljonu eiro apgrozījumu. Akciju sabiedrības peļņa 2014.gadā sasniedza 4,96 miljonus eiro, 2015.gadā - 4,09 miljonus eiro, bet 2016.gadā - 6,09 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)