Banner 980x90

Liepājas Universitātē pirmsskolas skolotāja profesiju varēs apgūt arī pirmā līmeņa studijās

Ventspils, 19.jūn., LETA. Liepājas Universitātē licencēta jaunā pirmā līmeņa augstākās izglītības studiju programma "Pirmsskolas skolotājs", aģentūru LETA informēja Liepājas Universitātes galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece.

Studējot pedagoģijas un sociālā darba fakultātes jaunajā pirmā līmeņa studiju programmā "Pirmsskolas skolotājs", divu gadu laikā gan klātienē, gan neklātienē būs iespējams iegūt pirmsskolas skolotāja kvalifikāciju, kas pēc tam dod iespēju strādāt par pirmsskolas skolotāju vai turpināt bakalaura studijas Liepājas Universitātē.

Uzņemšana Liepājas Universitātē sāksies 4.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)