Banner 980x90

Liepājas Universitātē turpinās lekciju cikls "Mazā akadēmija"

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Ceturtdien, 27.oktobrī plkst.17.00 Liepājas Universitātē notiks "Mazās akadēmijas" lekcija "Personīgā budžeta plānošana", pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Lekciju vadīs AS "Swedbank" klientu konsultante Baiba Miņina, kura saka: "Man nav tik daudz naudas, lai plānotu. Nevarēšu vairs neko atļauties. Nekas no tā nemainīsies. Tas ir lieks stress. Tāpat nekad nesanāk tā, kā plānots – nereti tieši šādas ir pirmās sajūtas, domājot par sava budžeta apsaimniekošanu. Plānot budžetu – tas nav biedējoši, bet gan pirmais un tādēļ arī svarīgākais solis pretī finansiālajai labklājībai. Jo precīzāk un detalizētāk apzināti ienākumi un izdevumi, jo veiksmīgāk un efektīvāk iespējams rīkoties ar savu naudu."

Mazās akadēmijas laikā tiks atspēkoti mīti, kā arī tiks noskaidrots, ko īsti nozīmē – plānot savu budžetu, kāda ir labklājības formula, kādi ir svarīgākie soļi veiksmīgai finanšu plānošanai.

Katru studiju gadu Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla "Mazā akadēmija" ietvaros ikvienam interesentam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas. Katrai lekcijai lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 vai rakstot uz e-pastu liga.apenite@liepu.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)