Banner 980x90

Liepājas Universitātē vēl ir brīvas valsts finansētās vietas vairākās studiju programmās

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Liepājas Universitātē ir brīvas valsts finansētās studiju vietas vairākās studiju programmās gan pamatstudijās, gan augstākā līmeņa studijās. No 29.augusta līdz 2.septembrim Liepājas Universitātē notiks papildu uzņemšana, kad būs iespējams pieteikties arī studijām pārējās Liepājas Universitātes īstenotajās studiju programmās gan pamatstudijās, gan augstākā līmeņa studijās, tostarp maksas un nepilna laika studijās, aģentūru LETA informēja Liepājas Universitātes galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece.

Uz valsts finansētajām vietām vēl varēs pieteikties bakalaura studiju programmās "Pamatizglītības skolotājs", "Informācijas tehnoloģija", "Mehatronika", "Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija", "Baltu filoloģija un kultūra", "Dizains (Fotomāksla)" un "Eiropas valodu un kultūras studijas". Brīvas budžeta vietas vēl ir arī maģistra studiju programmās "Jauno mediju māksla", "Vispārējās izglītības skolotājs informātikā", "Vispārējās izglītības skolotājs matemātikā" un "Informācijas tehnoloģija", kā arī doktora studiju programmā "E-studiju tehnoloģijas un pārvaldība".

Līdz 22.jūlijam, kad beidzās līgumu slēgšana Liepājas Universitātē, kopumā līgumus noslēguši vairāk nekā 350 topošo studentu. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, ir palielinājies noslēgto līgumu skaits studijām maģistrantūrā. Visvairāk līgumu noslēgts maģistra studiju programmās "Vadības zinības", "Ekotehnoloģijas", "Rakstniecības studijas", "Karjeras konsultants", "Sociālais darbs" un "Vispārējās izglītības skolotājs".

Līdz 12.augustam vēl turpinās dokumentu pieņemšana tālmācības profesionālajā bakalaura studiju programmā "Sākumskolas un pamatskolas mācību priekšmetu skolotājs", kas tiek īstenota sadarbībā ar Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)