Banner 980x90

Meklē aculieciniekus traģiskajai stāvkrasta nogrūšanai Liepājā

Rīga, 8.aug., LETA. Valsts policija meklē aculieciniekus, kas redzējuši stāvkrasta nogrūšanu Liepājā pagājušās nedēļas nogalē, kad zem smiltīm gājis bojā zēns, aģentūru LETA informēja policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Liepājas iecirknis aicina atsaukties aculieciniekus, kuri bija klāt traģiskajā nelaimes gadījumā Liepājā, pludmalē Atmodas bulvāra galā, 3.augustā ap plkst.18.30, kad nogruvis stāvais krasts un ar smiltīm aprakts 2008.gadā dzimis zēns. Savukārt, ja kāds ir nofotografējis stāvkrastu, kāds tas izskatījies pirms nogruvuma, policija lūdz atsūtīt fotogrāfijas.

Par notikušo policijā ir sākts kriminālprocess, un tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Personas, kuras var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju, aicinātas zvanīt pa tālruni 63404647.

Jau vēstīts, ka pagājušās nedēļas nogalē Liepājā jūras stāvkrasta nogruvumā gājis bojā zēns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)