Banner 980x90

Nākamnedēļ Liepājā notiks pilsētas orientēšanās čempionāts

Rīga, 4.okt., LETA. Nākamnedēļ, 13.oktobrī, Latvijas Orientēšanās federācija un orientēšanās klubs "DR-Krasts" pirmo reizi rīkos Liepājas orientēšanās čempionātu, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Mārtiņš Kirma.

Sacensībām izvēlēts apvidus Beberliņu ūdenskrātuves apkārtnē, kur līdz šim nav norisinājušās lielas orientēšanās sacensības. Apvidum raksturīgs kāpu reljefs ar dažādām kara laika būvju paliekām.

Kopumā izraudzītais apvidus ir ļoti ātri skrienams un patīkams priekš orientēšanās sacensību norises, klāstīja Kirma.

Liepājas orientēšanās čempionātā tiek aicināts piedalīties ikviens aktīvās atpūtas piekritējs, kuram tuva brīva laika pavadīšana pie dabas. Katrs dalībnieks var startēt kādā no 17 vecuma grupām, kā arī atklātajās distancēs. Pašiem mazākajiem ir ieplānota speciāla distance ar marķējumu.

Sacensību centrā uz vietas tiks nodrošināta bezmaksas instruktora apmācība, kā arī viss vajadzīgais priekš distances veikšanas. Līdzi jāņem tikai ērts apģērbs.

Labākie distanču veicēji tiks apbalvoti ar medaļām un veicināšanas balvām. Jaunākajiem grupu dalībniekiem organizatori būs sarūpējuši īpašas pārsteiguma balvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)