Banner 980x90

Naktī Rucavā sniega sega kļuvusi par deviņiem centimetriem biezāka

Rīga, 20.febr., LETA. Naktī uz otrdienu Rucavā sniega segas biezums pieaudzis no septiņiem līdz 16 centimetriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mērījumi.

Spēcīgu snigšanu izraisīja no jūras nākoši mākoņi, kas skāra nelielu teritoriju Kurzemes dienvidrietumos - uz dienvidiem no Liepājas.

Iepriekš vietām Kurzemē un Rietumzemgalē spēcīgi sniga svētdien, 18.februārī, tajā skaitā Stendē sniega segas biezums palielinājās no 11 līdz 19 centimetriem. Otrdienas rītā sniegs Stendē saplacis līdz 17 centimetru dziļumam.

Kurzemes un Zemgales lielāko daļu, kā arī Rīgu sedz no pieciem līdz desmit centimetriem bieza sniega kārta. Dziļākais sniegs saglabājas valsts austrumos, Alūksni un Rēzekni sedz attiecīgi 26 un 24 centimetrus bieza sniega sega.

Tuvākajās diennaktīs, pazeminoties gaisa temperatūrai, palaikam nedaudz snigs, stiprāk snigs vietām piekrastē. Lielāks nokrišņu daudzums iespējams piektdien, prognozē sinoptiķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)