Banner 980x90

Nākotnē varētu tikt pārskatīts Latvijas slimnīcu tīkls

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Nākotnē, iespējams, varētu tikt pārskatīts arī slimnīcu tīkls un skaits, intervijā aģentūrai LETA sacīja veselības ministre Anda Čakša.

Taujāta, vai viņas plānos ir pārskatīt slimnīcu tīklu un funkcijas, Čakša norādīja, ka šobrīd tiek gaidīts Pasaules Bankas ziņojums par jauno pakalpojumu pārklājumu Latvijā. "Šis ziņojums noteikti nesīs izmaiņas arī slimnīcu tīklā, tomēr izmaiņas nav gaidāmas vienā dienā," norādīja ministre.

Politiķe skaidroja, ka sākotnēji ir skaidri jāapzina, kāda veida un līmeņa pakalpojumi tiek sniegti konkrētās slimnīcās, proti, kur tiek sniegta neatliekamā palīdzība, kur - augstāka līmeņa pakalpojumi. Līdz ar to pats būtiskākais ir saglabāt pakalpojumu pieejamību visā Latvijā.

Pēc Čakšas domām, nākotnē nāksies runāt arī par slimnīcu skaitu. Tam gan esot jānotiek normālā laika periodā, līdz ar to ministre slimnīcu tīkla pārskatīšanai ir noteikusi piecu gadu plānu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)