Banner 980x90

Nīcas novada deputāti amatā apstiprinājuši jauno Otaņķu pagasta pārvaldes vadītāju

Rīga, 9.okt., LETA. Nīcas novada domes deputāti vakantajā Otaņķu pagasta pārvaldes vadītāja amatam apstiprinājuši Andri Bišofu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Uz Otaņķu pagasta pārvaldes vadītāja amatu bija pieteikušies 16 pretendenti.

Pretendentu atlasi organizēja ar Nīcas novada domes lēmumu izveidota darba grupa septiņu cilvēku sastāvā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Bišofu, viņš Otaņķu pagasta pārvaldē strādās uz pusslodzi - 20 stundas nedēļā.

Bišofs strādā privātā sektorā un līdz šim valsts vai pašvaldību sektorā nav strādājis, tādēļ nenoliedz, ka jaunais amats būs izaicinājums. Viņš strādā un pārstāv biedrību "Latvijas pirmās palīdzības vienība", kā arī nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu Liepājā.

Līdzšinējā Otaņķu pagasta pārvaldes vadītāja Anda Veidele amatu atstāja septembra sākumā. Veidele Otaņķu pagasta pārvaldi vadīja no 2005.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)