Banner 980x90

Nojumes vasaras pasākumiem brīvā dabā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara ir īstais laiks, lai baudītu dažādus pasākumus ārpus telpām. Nav jādodas kaut kur prom, katram pašam ir iespēja noorganizēt kādu ballīti brīvā dabā, taču, lai pasargātu viesus un svinību mielasta vietu, bez nojumes neiztikt. Ja Jums nojume vēl nav sagādāta, tad ir īstais laiks tādu iegūt savā īpašumā.

Kur iegādāties kvalitatīvas nojumes?
Mūsdienās pēc kvalitatīvas nojumes vairs nav jādodas uz specializētiem veikaliem, bet atliek tikai ieskatīties interneta piedāvājumos. Kvalitatīvas nojumes par lielisku cenu atrodamas SIA "Preces darbam" interneta veikalā Precesdarbam.lv. 

Precesdarbam.lv piedāvājumā variet izvēlēties gan neliela izmēra, gan apjomīgas nokjumes, kā, piemēram, daudzu klientu iecienīto tradicionālo dārza nojumi ar moskītu tīklu vai bez tā. Praktiska un krāsas ziņā klasiska ir "Coleman SUNWALL W/DOOR FOR EVENT SHELT M" nojumes siena ar logu. 

Plašais interneta veikals piedāvā arī vizuāli pievilcīgas un neparasta dizaina "Coleman" ātri saliekamās nojumes (4,26 m) sienu. Tās būs piemērotas jaukai pasēdēšanai draugu lokā nelielā kompānijā. 

Nojumes visbiežāk izmanto
- izstādēs, prezentācijās;
- gadatirgos;
- festivālos, sporta pasākumos;
- izlaidumos, dzimšanas dienās, vārda dienās;
- kāzās un zīmīgās gadadienās.

Izraujieties no ikdienas rūpēm un padariet savu vasaru krāsaināku! Nojumes var noderēt arī iepriekš neieplānotos pasākumos – spontānos izbraukumos ciemos pie sen neredzētiem radiem vai dodoties uz kempingu pie jūras baudīt vēl pēdējos vasaras mēnešus. Jums ir visas iespējas parūpēties par to, lai ikviens pasākums būtu izdevies! www.precesdarbam.lv parūpēsies, lai jaunā nojume pēc dažām dienām jau rotātu Jūsu dārzu vai citu pasākuma vietu.

Nojumes izvēle
Lai saprastu, kāda tipa nojume Jūsu iecerētajam pasākumam būs vispiemērotākā, ir jāņem vērā daži kritēriji:
- būtiski izvēlēties nojumi, zem kuras var izvietot vismaz tik daudz cilvēku, cik paredzēts pasākumā, jo nevienam nav patīkama drūzmēšanās un vietu dalīšana, kur labāk apsēsties;
- tāpat ir jāņem vērā, vai tas ir vienkāršs vai izsmalcināts pasākums. Piemēram, kāzu svinībām vajadzētu izraudzīties ekskluzīvāka dizaina nojumi;
- ne mazāk svarīgi saprast, vai pasākums norisināsies tikai dienā vai turpināsies arī vakarā. Tātad nojumes izvēlē būs jāņem vērā arī tas, vai tā ir komplektācijā ar moskītu tīklu vai nav.

Precesdarbam.lv nojumes iespējams saņemt ar
- "Preces Darbam" kurjeru,
- "Venipak" kurjerdienestu.

Tāpat interneta veikalā iegādāto preci var saņemt "Omniva" pakomātā, taču tad preces izmēri nedrīkst pārsniegt 39x38x64. Precesdarbam.lv piedāvā plašu preču sortimentu mājai, dārzam, mājsaimniecībai, bērniem, skaistumam, tūrismam un citām preču kategorijām. Ienāciet www.precesdarbam.lv un izvēlieties visu sev nepieciešamo!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)