Banner 980x90

Novembra beigās notiks jaunā festivāla "OPEN Liepāja" ieskaņas koncerts

Ventspils, 6.okt., LETA. 26.novembrī plkst.16 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" notiks nākamvasar gaidāmā jaunā festivāla "OPEN Liepāja" ieskaņas koncerts, kurā uzstāsies etnodžeza grupa no Gruzijas "IRIAO", aģentūru LETA informēja fesivāla organizatoru pārstāvis Edgars Džiguns.

Grupa "IRIAO" izkopusi savu unikālu mūzikas stilu, kurā apvienotas džeza harmonijas un gruzīnu tradicionālās mūzikas polifoniskie dziedājumi. Pateicoties pieredzei un plašajām zināšanām par gruzīnu tautas mūziku un džezu, grupas vadītājs Dāvids Malakonija tiek uzskatīts par vienu no pirmajiem gruzīnu komponistiem, kurš savās kompozīcijās apvieno šos divus žanrus. Grupa dibināta 2013.gadā Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi.

Koncerta biļetes par vienu eiro nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā. Ienākumus no biļešu tirdzniecības biedrība "World Culture Society", kas organizē festivālu, sola veltīt labdarības mērķiem.

Jau ziņots, ka nākamvasar, no 12.jūlija līdz 14.jūlijam, Liepājā notiks jauns festivāls "OPEN Liepāja". Pēc organizatoru teiktā, tas būšot Liepājā nebijuša formāta un satura notikums, kurā tiks apvienota mūzika, māksla, sports, ielu performances, ekstrēmi priekšnesumi, izaicinājumi gardēžiem, izklaidējošas atrakcijas un izglītojoši notikumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)