Banner 980x90

Orientēšanās spēlēm "Liepājas pēdas Latvijā" reģistrējušies teju 1500 dalībnieku

Liepāja, 26. aprīlis, LETA. Orientēšanās spēlēm "Liepājas pēdas Latvijā" kopumā pieteikušies 1403 dalībnieku, 325 komandās, intervijā "Rietumu radio" teica Liepājas Domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas Partija).

Viņš norādīja, ka šāda veidola orientēšanās spēles Liepājā notiks jau 6. reizi. Kopumā pieteikušās 325 komandas, to skaitā ir 127 riteņbraucēju, 118 kājāmgājēju un 80 autobraucēju komandas. Kopējais reģistrēto dalībnieku skaits, salīdzinot ar 2017. gada pasākumu, ir audzis par 18 komandām un 96 dalībniekiem.

Orientēšanās spēles komandām "Liepājas pēdas Latvijā" norisināsies 4. maijā. Pasākumu vadīs Renārs Zeltiņš. Kontrolpunkti izveidoti vietās, kurās pēdējo gadu laikā tapuši jauni objekti vai pakalpojumi, kurās iespējams saturīgi pavadīt brīvo laiku, kā arī uzzināt jaunus un interesantus faktus par Latviju un Liepāju gan vēsturiskajā, gan mūsdienu kontekstā.

Spēļu veiksmīgai norisei noteikti nelieli satiksmes ierobežojumi. Satiksmei slēgta tiks Rožu iela, blakus J.Čakstes laukumam, kur noteikta dalībnieku pulcēšanās un starta vieta. "Es aicinātu arī autovadītājus būt iejūtīgiem, jo tomēr 1403 dalībnieki būs redzami un jūtami Liepājas ielās. Vajadzētu būt uzmanīgākiem, nedaudz lēnākiem un draudzīgiem. Dot ceļu uz gājēju pārejām un atcerēties, ka dalībnieki var steigties," sacīja Sesks.

Orientēšanās spēles organizē Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Liepājas uzņēmumiem un nevalstiskajām organizācijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)