Banner 980x90

Pagarina pieteikšanās termiņu Liepājas mākslas un dizaina skolas jaunbūves projektēšanas konkursā

Ventspils, 20.febr., LETA. Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola par nedēļu pagarinājusi termiņu, līdz kuram var iesniegt pieteikumus iepirkumā par profesionālās kultūrizglītības ēkas jaunbūves projektēšanu un autoruzraudzību, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Pieteikšanās termiņš pagarināts līdz 23.februārim. Kā aģentūrai LETA skaidroja izglītības iestādē, termiņš pagarināts, lai pretendentiem dotu iespēju iepazīties ar veiktajiem precizējumiem iepirkuma dokumentācijā.

Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola pērn septembrī izveidota, apvienojot divas mācību iestādes - Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolu un Emiļa Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolu.

Skolas infrastruktūras attīstībai plānots 2,1 miljons eiro no darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" profesionālās izglītības iestāžu modernizācijai paredzētajiem līdzekļiem. Īstenojot šo projektu, tiks izbūvētas telpas gan mūzikas skolas, gan mākslas un dizaina skolas vajadzībām. Alejas ielas ēku kompleksā, kur mācības notiek mākslas un profesionālās ievirzes programmu audzēkņiem, tiks uzbūvēts jauns korpuss. Savukārt mūzikas skolas vajadzībām tiks veikti pārbūves darbi Ausekļa ielā 11/15, kur nākotnē iecerēts ierīkot arī dienesta viesnīcu.

Drīzumā tiks izsludināts projektēšanas un autoruzraudzības konkurss arī Ausekļa ielas ēkas pārbūvei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)