Banner 980x90

Paplašinoties uzņēmumam, Liepājā atvērs jaunu ražotni

Uzņēmumu SIA "Cotton Club" un AS "Sanitars" vadītāji pēc tikšanās Liepājas domē vienojās par turpmākas sadarbības veidošanu jaunas ražotnes atvēršanai Liepājā, nākotnē radot papildus aptuveni 200 darba vietas, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē pašvaldība.

Turklāt "Cotton Club" šī gada laikā paplašinās savu ražošanu AS "Lauma" telpās, papildus darbā pieņemot līdz 40 darbiniekiem.

Uzņēmēji ir izstrādājuši jaunas ražotnes projektu, kas paredz izveidot vienu no lielākajāmun modernākajām kokvilnas higiēnas preču ražotnēm Eiropā. Paredzēts, ka līdz 2015.gada septembrim tā sāks darbu, radot darbavietas aptuveni 200 cilvēkiem.

"Ilgstošās sarunās ar uzņēmumu "Cotton Club" izdevies Liepājai piesaistīt jaunu investoru no Itālijas – kompāniju "Sanitars". Šādas investīcijas rada nozīmīgu potenciālu darbvietu radīšanai, eksportam, augstākai pievienotajai vērtībai. Sadarbojoties ar itāļu uzņēmumu "Sanitars", tiek saskatīta iespēja Liepājā izveidot jaunu ražotni ar unikālāko ražošanas sistēmu Eiropā, radot 200 jaunas darba vietas," pēc tikšanās ar uzņēmumu vadītājiem sacīja Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)