Banner 980x90

Par 81 000 eiro labiekārtota teritorija pie Ata Kronvalda Durbes pamatskolas

Rīga, 5.okt., LETA. Durbē noslēgušies teritorijas labiekārtošanas darbi pie Ata Kronvalda Durbes pamatskolas, kas izmaksājuši 81 115 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ata Kronvalda Durbes pamatskolas ēkas galvenās ieejas pusē veikti vērienīgi darbi pie teritorijas labiekārtošanas, lai sakārtotu vidi un uzlabotu pārvietošanās apstākļus skolas apkārtnē. Kopš ēkas celtniecības pabeigšanas teritorijā esošās betona plāksnes bija stipri bojātas un radīja pārvietošanās grūtības.

Teritorijas labiekārtošanas darbi noritēja divās kārtās. Pirmajā kārtā notika teritorijā esošā paaugstinājuma norakšana, savukārt otrajā kārtā tika labiekārtots laukums un izveidots betona bruģa segums, izbūvēta siena tribīņu atbalstam. Teritorijā nomainīti divi lietus ūdens uztveršanas sistēmas posmi, izbūvēts jauns apgaismojums.

Labiekārtošanas darbi tika veikti 3430 kvadrātmetru lielā platībā. Pēc labiekārtošanas darbu veikšanas laukums izglītības iestādes ēkas priekšā ir izveidots vienā līmenī ar galvenās ieejas durvīm, kas ēku padara pieejamu vecākiem ar bērnu ratiņiem, cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem un velobraucējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)