Banner 980x90

Par Liepājas pašvaldības administrācijas Juridiskās daļas vadītāju izraudzīta līdzšinējā vadītājas vietniece

Rīga, 11.febr., LETA. Noslēdzoties pretendentu atlasei uz Liepājas pilsētas pašvaldības Juridiskās daļas vadītāja amatu, par atbilstošāko kandidatūru atzīta līdzšinējā Juridiskās daļas vadītājas vietniece Dace Arāja, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Arāja pašvaldības administrācijas Juridiskajā daļā strādā no 2006.gada un no 2017.gada ir Juridiskās daļas vadītājas vietnieces amatā, kā arī no 2007.gada līdz 2018.gadam bijusi Administratīvās komisijas priekšsēdētāja.

Arāja Latvijas Universitātē ieguvusi profesionālo maģistra grādu tiesību zinātnēs un jurista kvalifikāciju.

Ar Arājas stāšanos jaunajā matā 18.februārī, ir plānotas izmaiņas Juridiskajā daļā - daļā vairs nebūs vadītāja vietnieka, bet darba attiecības sāks divi juristi, kuri tika izvēlēti atlases procesā.

No nākamās nedēļas darbu pašvaldības administrācijā sāks juriste Aija Mickus, kura iepriekš strādājusi Priekules novada pašvaldībā par Juridiskās daļas vadītāju un juristi un valsts sociālās aprūpes centrā "Kurzeme" par juriskonsulti. Savukārt marta sākumā pašvaldības administrācijas Juridiskajai daļai pievienosies Evija Jaunsleine. Jaunsleine līdz šim strādājusi Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā.

Gan Mickus, gan Jaunsleine Latvijas Universitātē ieguvušas profesionālo maģistra grādu tiesību zinātnē un jurista kvalifikāciju.

Ņemot vērā līdzšinējās Juridiskās daļas vadītājas Initas Pelnēnas pieredzi, viņa turpinās darba attiecības ar Liepājas pilsētas pašvaldību uz nepilnu slodzi un sniegs juridiskas konsultācijas par pašvaldībai būtiskiem jautājumiem.

Kopumā atlasē uz Juridiskās daļas vadītāja amatu bija pieteikušoes septiņi pretendenti, bet uz jurista amatu - 23.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)