Banner 980x90

Par Liepājas Tenisa sporta skolas direktora pienākumu izpildītāju iecelts Elans Zīverts

Jelgava, 12.jūl., LETA. Par Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Liepājas Tenisa sporta skola" direktora pienākumu izpildītāju līdz jauna direktora apstiprināšanai šodien Liepājas domes sēdē iecelts līdzšinējais Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Informācijas tehnoloģiju nodaļas vadītājs Elans Zīverts, aģentūra LETA uzzināja domē.

Zīverts turpina studijas Liepājas Universitātē izglītības maģistra studiju programmā. Jaunais skolas direktora pienākumu izpildītājs ir ieguvis dabaszinātņu bakalaura grādu datorzinātnēs un profesionālo maģistra grādu informācijas tehnoloģijā un informācijas tehnoloģijas projektu vadītāja profesionālo kvalifikāciju. Tāpat Zīverts Liepājas Tenisa sporta skolā ir apguvis profesionālās ievirzes programmu "Teniss" un vairāk nekā 15 gadus bijis šīs skolas audzēknis.

Konkurss uz Liepājas Tenisa sporta skolas direktora amatu izsludināts aprīlī. Kopumā konkursā bija pieteikušies četri pretendenti, un komisija par piemērotāko pretendentu atzina Zīvertu. Domes pārstāve Evita Enģele aģentūrai LETA skaidroja, ka Zīverts pašlaik iecelts par pienākumu izpildītāju, jo viņš vēl studē izglītības maģistra studiju programmā. Par Zīverta iecelšanu pastāvīgā direktora amatā varētu lemt pēc studiju beigšanas.

Jaunais Liepājas Tenisa sporta skolas direktora pienākumu izpildītājs darba pienākumus sāks veikt 1.augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)