Banner 980x90

Par nelegālā alkohola pārdošanu Liepājā aizturēti astoņi cilvēki

Rīga, 28.nov., LETA. Šomēnes par nelegālā alkohola pārdošanu Liepājā aizturēta astoņu personu grupa, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki aizdomās par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju, pārvietošanu un glabāšanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās aizturējuši astoņu personu grupu.

Vienai no aizturētajām personām tiesa ir piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Apcietinājums piemērots 1964.gadā dzimušam vīrietim.

Visi aizturētie jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par noziedzīgiem nodarījumiem vai administratīvajiem pārkāpumiem, kas veikti akcīzes preču nelikumīgas aprites jomā.

Kriminālprocesa gaitā sankcionētu kratīšanu rezultātā izņemti kopumā 130 litri nelikumīgā alkohola, 1880 cigaretes, 49 tabletes ar psihotropām vielām, aptuveni viens grams izžāvētas marihuānas, kā arī skaidra nauda un automašīna.

Izmeklēšana kriminālprocesa gaitā turpinās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)