Banner 980x90

Pārcelšanās serviss. SIA "FF International Movers"

Pārcelšanās serviss ir pakalpojums personīgo mantu un biroju resursu pārvešanai no/uz dzīvokļiem, mājām un rezidencēm. Pārcelšanās serviss atvieglo pārvākšanās procesu – FF INTERNATIONAL MOVERS eksperti palīdzēs sagatavoties, plānot, organizēt un īstenot pārvākšanās darbus efektīvi un rūpīgi.

Pārcelšanās serviss

Pārcelšanās serviss ir pakalpojums personīgo mantu un biroju resursu pārvešanai no/uz dzīvokļiem, mājām un rezidencēm. Pārcelšanās serviss atvieglo pārvākšanās procesu – FF INTERNATIONAL MOVERS eksperti palīdzēs sagatavoties, plānot, organizēt un īstenot pārvākšanās darbus efektīvi un rūpīgi.

Arī pārcelšanās pāri ielai var būt stresa pilna, tādēļ pieejami privātās iedzīves pārvešanas pakalpojumi, kuru gaitu iespējams kontrolēt un pārzināt jebkurā mirklī, un tam nav nozīmes, vai pārcelšanās notiek Latvijas valsts robežās vai uz jebkuru citu valsti.

Pārcelšanās eksperti rūpējas par to, lai mantas tiktu pārvestas droši, izmantojot plašu iepakojamo materiālu klāstu. Tiek veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai mantām nerastos vizuāli vai tehniski defekti. Pieejama arī mantu un transporta apdrošināšana.

Ja rēķina patērēto laiku, kas veltīts iepakojamo materiālu meklēšanai un sagādei, automašīnas īres izmaksas, kā arī aprēķina savu draugu un palīgu patērēto laiku un pārvērš to visu materiālajā izteiksmē, tad pārcelšanās serviss to visu padarīs daudz efektīvāku un izdevīgāku. Savukārt ietaupīto laiku un līdzekļus varēs izmantot savām vēlmēm un vajadzībām.

Pārcelšanās var būt diezgan viltīgs pasākums, kur ne visus zemūdens akmeņus var izzināt bez iepriekšējas pieredzes, tieši tāpēc rekomendējam izmantot profesionālu uzņēmumu pakalpojumus.

Lasiet vairāk: https://www.ffinternationalmovers.lv/parcelsanas/

Pārvākšanās serviss

Pārvākšanās serviss paredzēts gan vietējās, gan starptautiskās pārvākšanās organizēšanai un īstenošanai. Starpvalstu pārvākšanās serviss var pārcelt uz jebkuru vietu pasaulē, piedāvājot un organizējot vēlmēm un gala mērķa atrašanās vietai optimālāko transportēšanas veidu.

Starpvalstu pārvākšanās serviss ietver sevī arī konsultācijas par formalitātēm, kas nepieciešamas izbraucot / iebraucot valstī, kā arī iespējamajiem ierobežojumiem izbraucot / iebraucot valstī.

Pārvākšanās serviss nodrošinās piegādi no durvīm līdz durvīm, izpakošanu un mēbeļu uzstādīšanu maršruta galapunktā pat tad, ja tas ir ārpus Latvijas robežām. Eksperti palīdzēs nokārtot muitas importa / eksporta formalitātes un saņemt izvešanas atļaujas mākslas priekšmetiem. Tiek veikta mantu un transporta līdzekļu apdrošināšana.

Pieejami arī pakošanas pakalpojumi. Pārceļoties ārpus valsts teritorijas, visas mantas tiek sapakotas dažāda izmēra kastēs, mēbeles tiek izjauktas un sapakotas kartona kastēs, ietītas burbuļplēvē vai citā atbilstošā materiālā, kas nodrošina paaugstinātu drošību ilgstošas transportēšanas laikā. Telpaugi tiek iepakoti īpaši, lai pārciestu ceļojumu. Gleznām tiek pagatavotas speciālas kastes.

Pirms pakošanas procesa sākuma ieteicams sašķirot mantas, kuras ir nepieciešamas sapakot, kuras tiks uzglabātas un personīgās lietas, kuras ņemt līdzi bagāžā, kā arī mantas, kas tiks atstātas. Pārvākšanās servisa speciālisti pakošanas procesa laikā sagatavos mantu sarakstu, kurā tiek iekļauts īss mantu apraksts, kas atrodas katrā iepakojuma kastē.

Starpvalstu pārvākšanās serviss piedāvā pilnu pārvākšanas procesa īstenošanu – no  pakošanas līdz mantu izpakošanai un salikšanai, kā arī atbrīvošanai no liekajiem iepakošanas materiāliem.

Lasiet vairāk: https://www.ffinternationalmovers.lv/parvaksanas/starptautiska-un-vieteja-parcelsanas/

Mantu pārvešana

Mantu pārvešana, ko organizē un īsteno FF INTERNATIONAL MOVERS, atvieglos pārvākšanās procesu. Tik vienkārši un ātri var pārvest dīvānu vai krēslu, bet tikai iedomājieties visas lietiņas, kuras atrodas vannas istabā, trauki, pannas un katliņi, kas ir virtuvē, servīzes un glāzes viesistabas un virtuves plauktos! Jā, tas viss ir svarīgs un nepieciešams to ņemt sev līdzi. Pārvākšanās servisa speciālisti iepakos, aizvedīs un izpakos visas nepieciešamās mantas, un par to vairs nebūs jādomā.

Mantu pārvešana tiek īstenota, izmantojot atbilstošu iepakojamo materiālu. Tiek pielietoti mehānismi un tehnika drošai darbu veikšanai. Ja ir kādi personīgi priekšmeti, kuriem nebūtu vēlams pieskarties svešām rokām, mantu pārvešanas speciālisti aizvedīs nepieciešamo daudzumu un veidu kastes, lai šos priekšmetus un lietas varētu sapakot un aizvest paši.

Mantu pārvešana, ko veic FF INTERNATIONAL MOVERS, paredz arī mākslas priekšmetu pārvešanu. Tas ir darbs, kas prasa īpašu un profesionālu pieeju. Specializētā transportēšana un loģistika ir pielāgota un paredzēta dārgu produktu, medicīnas un laboratoriju iekārtu, moderno tehnoloģiju, mākslas priekšmetu un eksponātu, izstāžu eksponātu, fitnesa iekārtu un daudzu citu dārgu un trauslu priekšmetu transportēšanai.

Pieejama arī dzīvnieku pārvešana. Dzīvnieku pārvešanas process tiek organizēts ar tādu attieksmi, kā pārvestu ģimenes locekli.
Ja ir nepieciešams, tiek nodrošināta droša ilglaicīga vai īslaicīga mantu uzglabāšana. Mantu uzglabāšanas un noliktavas pakalpojumi palīdzēs izvairīties no liekām un nevajadzīgām, kā arī mantām ne visai draudzīgām pārkraušanās reizēm.

Lasiet vairāk: https://www.ffinternationalmovers.lv/parcelsanas/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)