Banner 980x90

Pārdala 393 000 eiro Liepājas lidostai aviācijas drošības aprīkojuma iegādei

Rīga, 17.okt., LETA. Pārdalīs 393 000 eiro, lai civilmilitārajā sadarbībā nodrošinātu Liepājas lidostā aviācijas drošības un glābšanas pasākumiem nepieciešamā aprīkojuma, iekārtu, tehnikas un materiālu iegādi, otrdien lēma valdība.

Šo summu paredzēs pārdalīt no budžeta apakšprogrammas "Iemaksas Eiropas Kopienas budžetā". Iepriekš jau no šīs programmas pārdalīti līdzekļi gan Valsts kancelejas darbības efektivitātes celšanai, gan citiem mērķiem, par ko valdību kritizējusi Fiskālās disciplīnas padome. Tās ieskatā tādējādi tiek pārkāpts Fiskālās disciplīnas likums.

Rīkojuma pavadvēstulē skaidrots - starptautiskās civilmilitārās sadarbības mācības ir parādījušas, ka sabiedroto spēku uzņemšanai ir nepieciešamas alternatīvas starptautiskajai lidostai "Rīga", lai pilnvērtīgi izvērstu un nodrošinātu atbalsta pasākumus. Attiecīgi, lai nodrošinātu Liepājas lidostas gatavību civilmilitārās sadarbības nodrošināšanai ir nepieciešams maksimāli īsā terminā iegādāties aviācijas drošības un glābšanas pasākumiem nepieciešamo aprīkojumu, iekārtas, tehniku un materiālus.

Valdība rīkojums paredz informēt Saeimu par attiecīgo iniciatīvu un pēc parlamenta atļaujas saņemšanas veikt apropriācijas pārdali.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)