Banner 980x90

Partija "Liepāja kvadratā" sūdzas par provokācijām un rīkos slēgtu preses konfernci

Liepāja, 21.marts, LETA. Partija "Liepāja kvadratā" sūdzas par provokācijām un rīkos slēgtu preses konfernci.

Preses konference paredzēta rīt, plkst.12, viesnīcā "Līva". Tajā plānots sniegt informāciju par sarežģījumiem partijas dibināšanas procesā, Rietumu Radio informēja partijas valdes priekšsedētājs Jurijs Hadarovičs.

"Konferences laikā tiks stāstīts par dibināšanas procesa gaitu, par partijas pozīciju, misiju un galvenajiem mērķiem, kā arī tiks sniegtas atbildes uz žurnālistu jautājumiem," teica Hadarovičs.

Uzicinājumā uz preses konferenci žurnālistiem norādīts, ka apstiprinājumu par savu dalību preses konferencē jādod savlaicīgi, jo, ņemot vērā vairākās provokācijas, kas tika organizētas partijas dibināšanas kongresa laikā, šī preses konference būs slēgta un ieeja būs iespējama tikai tiem masu medijiem, kuri iepriekš apstiprinājuši savu dalību.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, partijai "Liepāja kvadrātā" ir septiņi valdes locekļi, tostarp divi pašreizējie Liepājas domes deputāti - Hadarovičs un Romans Miloslavskis. Partijas valdē darbojas arī Igors Glazunovs, Vadims Jakubovs, Jana Petrenko, Ieva Otaņķe un Ella Veinberga.

Partijas "Liepāja kvadrātā" dibināšanas sapulce notika 28.janvārī Liepājas Latviešu biedrības namā. Par partijas valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts Hadarovičs, bet par valdes priekšsēdētāja vietnieku - Miloslavskis.

Hadarovičs un Miloslavskis par jaunas partijas dibināšanu paziņoja pēc tam, kad pērn jūlija beigās sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa" pavēstīja par šo divu savu līdzšinējo pārstāvju Liepājas domē izslēgšanu no "Saskaņas". Hadarovičam un Miloslavskim pārmeta "priekšvēlēšanu programmas un valdes lēmumu nepildīšanu" un "pārmērīgu sadarbību ar Liepājas mēru Uldi Sesku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)