Banner 980x90

Patur apcietinājumā par vienaudža slepkavību aizdomās turēto nepilngadīgo jaunieti

Ventspils, 20.okt., LETA. Kurzemes apgabaltiesa šodien nolēma atstāt spēkā drošības līdzekli - apcietinājumu - nepilngadīgajam jaunietim, kurš līdz ar vēl vienu puisi tiek turēts aizdomās par sava vienaudža slepkavību Liepājā, aģentūru LETA informēja Kurzemes apgabaltiesas tiesneša palīdze Baiba Andersone.

Abiem nepilngadīgajiem jauniešiem Liepājas tiesa 10.oktobrī piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu. Viņi šo tiesas lēmumu pārsūdzēja, tāpēc Kurzemes apgabaltiesai jālemj, vai jauniešus paturēt apcietinājumā. Vienam aizdomās turētajam Kurzemes apgabaltiesa šodien nolēma atstāt spēkā Liepājas tiesas noteikto drošības līdzekli. To, vai paturēt apcietinājumā otru aizdomās turēto jaunieti, Kurzemes apgabaltiesa lems 25.oktobrī.

Jau ziņots, ka abi jaunieši tiek turēti aizdomās par septembrī bezvēsts pazudušā 15 gadus vecā jaunieša slepkavību.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, 5.oktobrī Liepājā, Atmodas bulvārī, meža masīvā tika atrasts, visticamāk, nepilngadīga jaunieša līķis. Tiks veiktas ekspertīzes, lai precīzi noskaidrotu mirušā personību un nāves iemeslu, taču Valsts policijai pašlaik nav šaubu par to, ka tas ir 2000.gadā dzimušais bezvēsts pazudušais jaunietis, informēja Šeršņova.

Veicot izmeklēšanu, policija 8.oktobrī aizdomās par slepkavību aizturējusi divus nepilngadīgus puišus, kuriem tiesa 10.oktobrī piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Turpinās izmeklēšana, un tās interesēs šobrīd plašāka informācija netiek sniegta.

2000.gadā dzimušais jaunietis, kuram bija ieģipsēta kreisā roka, izgāja no mājām Liepājā 24.septembrī. Mājās viņš neatgriezās, bet todien vēl mātei atsūtījis īsziņu, kurā atvainojies, ka paņēmis no viņas maciņa divus eiro. Naudu vajadzējis, jo bijis jāiet satikties ar kādu cilvēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)