Banner 980x90

Pie Liepājas 6.vidusskolas par 385 038 eiro atjaunos sporta laukumu

Ventspils, 30.maijs, LETA. Sporta laukuma atjaunošanu pie Liepājas 6.vidusskolas par 385 038 eiro veiks SIA "A-Land", liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"A-Land" piedāvājums konkursā izraudzīts no četriem iesniegtajiem piedāvājumiem.

Ganību ielā 106, Liepājā, plānots atjaunot sporta spēļu laukumu segumu, izbūvēt vieglatlētikas skrejceļu, uzstādīt sporta inventāru un vingrošanas rīkus.

Tāpat plānots izbūvēt bruģa un asfalta segumus, apgaismojumu, lietus kanalizāciju un videonovērošanas sistēmu, kā arī veikt apzaļumošanas un citus labiekārtošanas darbus.

Darbus plānots pabeigt četru mēnešu laikā.

Projekts "Sporta laukuma atjaunošana Ganību ielā 106, Liepājā" tiek īstenots darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" projektā "Liepājas vispārizglītojošo skolu modernizācija".

"A-Land" ir Grobiņas novadā strādājošs būvniecības uzņēmums, kura juridiskā adrese reģistrēta Liepājā. 2017.gadā tas strādāja ar 4 680 597 eiro apgrozījumu un 53 163 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)