Banner 980x90

Pieteikumu skaits Liepājas Kultūras balvai teju divreiz lielāks nekā citus gadus

Jelgava, 9.febr., LETA. Šogad Liepājas Kultūras balvai pieteikts teju divreiz vairāk pretendentu nekā citus gadus, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāve Dita Dzene.

Kopumā saņemti 54 pieteikumi mākslas, literatūras, mūzikas, teātra un citās nozarēs. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, šogad Kultūras balvā iesniegumu skaits gandrīz dubultojies. Izvirzīti gan mākslinieku projekti un iniciatīvas, gan radošu apvienību sasniegumi dažādās kultūras nozarēs.

Šodien norisināsies balvas pretendentu izvērtēšana, kurā vērtēšanas komisija izvērtēs nominantu gada laikā ieguldīto un paveikto Liepājas kultūras dzīvē.

Vērtēšanas komisijas priekšsēdētājs ir Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Atis Deksnis (LRA). Tāpat komisijas sastāvā ir Liepājas Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieks Nauris Lazdāns, aktieris un "Goda teātra" dibinātājs Kaspars Gods, dzejniece Jana Egle, māksliniece Dace Dēliņa-Lipska, laikraksta "Kurzemes Vārds" žurnāliste Ilze Kļepikova un žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Jau vēstīts, ka šogad Kultūras balva tiks pasniegta jau septīto reizi. Balvas pasniegšanas ceremonija notiks 16.februārī Liepājas Latviešu biedrības namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)