Banner 980x90

Pircēju iecienītākie putekļu sūcēji interneta veikalā 220.lv

Ikvienam mājoklim, gan lielam, gan mazam, ir nepieciešams labs putekļu sūcējs. Tas ne tikai palīdz sakopt grīdu, mīkstās mēbeles un citas virsmas, bet arī attīra gaisu no putekļiem, dzīvnieku spalvām un citiem kaitīgiem alergēniem. Iespējams, arī Tu jau kādu laiku apsver domu par jauna putekļu sūcēja iegādi, taču nezini, ko izvēlēties.
Protams, vienmēr pastāv iespēja meklēt internetā, kādas atsauksmes (meklējot putekļu sūcēji atsauksmes) minējuši pircēji, taču šajā rakstā mēs Tev šo uzdevumu atvieglosim, jo esam apkopojuši sarakstu ar visaugstāk novērtētajiem putekļu sūcēju modeļiem Nr.1 e-veikalā Latvijā – 220.lv. Ceram, ka Tev šī noderēs kā iedvesma arī savam pirkumam!

• Slotas tipa putekļu sūcējs Bissell 17132
Šis košais slotas tipa putekļu sūcējs šobrīd ierindojas visaugstāk novērtēto putekļu sūcēju saraksta augšgalā. To raksturo 560 W jauda, kuras kontroles slēdzis atrodas uz roktura, tādēļ ir parocīgs un viegli lietojams. Vienlaicīgi iespējams gan mazgāt, gan sūkt grīdu, kā arī ātri pielāgojas dažādu grīdu virsmām. Uzsūktie putekļi tiek uzkrāti 0,8 l ietilpības konteinerī, kas ir viegli tīrāms un uzpildāms ar mazgājamo šķidrumu. Tāpat šis putekļu sūcējs ir aprīkots arī ar vērtīgajiem HEPA un Mikro filtriem, kas attīra gaisu telpā. Kopējais ierīces svars ir tikai 4,9 kg.
 
• Multifunkcionāls putekļu sūcējs Karcher MV 6 P Premium
Karcher zīmola putekļu sūcēji un cita veida tehnika ir ieguvusi atzinību un pircēju uzticību visā pasaulē, tādēļ arī pie mums šī ražotāja putekļu sūcējs ir otrais pirktākais no vairāk nekā 420 dažādiem modeļiem. Šim putekļu sūcējam ir iespaidīga 2000 W jauda, kā arī 35 l tilpuma tvertne, ko var izmantot arī mitrajai tīrīšanai. Universālā birste nodrošina iespēju veikt gan sauso, gan mitro tīrīšanu. Tehnika aprīkota arī ar inovatīvu filtra izņemšanas tehnoloģiju un tā tīrīšanas iespēju. Multifunkcionāls un ļoti jaudīgs putekļu sūcējs, kas tiks galā arī ar smagākiem uzdevumiem. 
 
• Putekļu sūcējs – robots iRobot Roomba 616
Par spīti nelielajam izmēram, šī tipa putekļu sūcēji ir lieliski palīgi mājokļa uzkopšanā, it īpaši, ja pašiem nav laika regulāri tīrīt grīdas ar klasiskajiem putekļu sūcējiem. Šis kompaktais robots nodrošina 33 W iesūkšanas jaudu, tam ir 0,75 l tilpuma putekļu tvertne. Aprīkots ar divām sānu birstēm un AeroVac filtrāciju. Tas automātiski nodrošina nonākšanu uzlādes stacijā, kad nepieciešams. Bez uzlādēšanas darbojas aptuveni 1,5 h. Svars – 3,8 kg. 
 
• Ciklona tipa putekļu sūcējs Karcher VC 3
Vēl viens Karcher putekļu sūcējs, kas izpelnījies daudzu pircēju ievērību. Šim ciklona tipa modelim ir 700 W jauda, taču tas nav svarīgākais faktors, kādēļ izvēlēties konkrēto putekļu sūcēju. Tas izceļas ar īpašu, četrkāršu attīrīšanas sistēmu, kas rūpējas ne tikai par grīdas, bet arī gaisa tīrību telpā. 
 
Pirmajā attīrīšanas līmenī lielie putekļu un gruži tiek atdalīti, izmantojot spēcīgu uzsūkšanas jaudu, un tiek nogādi tiem paredzētā konteinerā. Otrajā līmenī savu darbu veic arī īpašs sieta filtrs, kas atdala jau smalkākas daļiņas, piemēram, matus un spalvas. Trešajā līmenī iesaistās deviņi koniskie cilindri, kas nodrošina smalkāko putekļu novirzīšanu uz tvertni. Un ceturtajā līmenī gaisu un grīdu attīra mazgājams HEPA filtrs. Putekļu sūcējs sver tikai nieka 4,4 kg. 
 
Vai vēlies aplūkot šos uz citus kvalitatīvus putekļu sūcējus par labām cenām? Ienāc 220.lv jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)