Banner 980x90

Pirms avārijas Durbes novadā ziņots par, iespējams, negadījumā iesaistītā auto aizdomīgu braukšanu

Rīga, 9.aug., LETA. Valsts policija (VP) vakar pirms traģiskās avārijas Durbes novadā no iedzīvotāja saņēmusi informāciju, ka, iespējams, viens no negadījumā iesaistītajiem kravas auto aizdomīgi braucis, aģentūrai LETA pastāstīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Policijā apstiprināja, ka ap plkst.13 saņemta informācija par kādu aizdomīgu kravas automašīnas vadītāju uz Rīgas - Liepājas šosejas. Informācija nekavējoties nodota tuvākajām VP ekipāžām. Tobrīd ekipāžas formēja citu negadījumu Liepājā un strādāja uz citiem reģionālajiem autoceļiem.

Ņemot vērā minēto ekipāžas nepaspēja ierasties konkrētajā ceļa posmā, kurā pamanīts, iespējams, aizdomīgais autovadītājs, norādīja Šeršņova.

Patlaban policija vērtējot reaģēšanu uz saņemto informāciju, tostarp, starpinstitūciju informācijas apmaiņu, norādīja Šeršņova.

Valsts policijā par traģisko negadījumu Vecpils pagastā sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi. Tāpat nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze, lai noteiktu nāves cēloni, kā arī to vai kāds no vadītājiem nav bijis reibumā.

Sociālajos tīklos kāds vīrietis apgalvoja, ka ap plkst.13 zvanījis policijai, jo pie Skrundas Liepājas virzienā viena no avārijā iesaistītajām kravas automašīnām pārvietojoties neadekvāti. Vadītājs "knapi" esot viņu apdzinis, tāpat viņš paudis aizdomas par braucēja atrašanos reibumā.

Jau ziņots, ka informāciju par to, ka Durbes novadā Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja notikusi divu smago automašīnu sadursme, policija saņēma plkst.13.30. Viena no automašīnām aizdegās, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti arī ugunsdzēsēji.

Degšanas platība bija 20 kvadrātmetri. Tāpat glābēji no abām automašīnām atbrīvoja cilvēkus un nodeva mediķiem, ka arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Nelaimē gāja bojā abu automašīnu vadītāji.

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta SIA "Akatrans" piegādes automašīna, kas ir "Maxima Latvija" sadarbības partneris un nodrošina loģistikas pakalpojumus uzņēmumam.

Traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējis arī cementa ražotāja "Schwenk Latvija" (iepriekš "Cemex") pārvadātāja SIA "M3" cementvedēja vadītājs, aģentūru LETA informēja "Schwenk Latvija" pārstāve Antra Savleviča.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)