Banner 980x90

Porziņģis un Verpakovskis apvieno spēkus labdarības vārdā

Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv
Foto: Vendija Pikše/ Liepaja24.lv
Ziņai pievienots video.
Svētdien, 12.jūnijā, Liepājas Olimpiskajā centrā pulcējās basketbolista Kristapa Porziņģa un futbolista Māra Verpakovska atbalstītāji, lai baudītu izklaidējošo labdarības spēli "Porziņģis vs Verpakovskis un draugi". Spēles sākumā ar muzikālu priekšnesumu, par godu abiem sportistiem, uzstājās grupa "Transleiteris".

Kā pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv novēroja pasākuma laikā, uz kopīgo basketbola spēli ieradās vairāki Latvijā pazīstami sportisti, mūziķi un aktieri. Par komandu kapteiņiem tika izvēlēti Liepājas sporta zvaigznes Verpakovskis un Porziņģis, veidojot divas komandas – "MV9" un "KP6". Spēle noslēdzās ar rezultātu 77:74 par labu Kristapa vadītajai komandai.

Spēles starplaikā notika labdarības izsole, kurā savā īpašumā bija iespēja iegūt Kristapa Porziņģa sporta apģērbu un apavus ar autogrāfiem. Visi pasākuma laikā gūtie ieņēmumi, gan no labadarības izsoles, gan no ieejas biļešu pārdošanas, tika novirzīti labdarībai, kuras pamatmērķis ir dot iespēju un palīdzēt Liepājas maznodrošināto ģimeņu bērniem nodarboties ar sportu - sadarbojoties ar Liepājas sociālo dienestu un sporta pārvaldi, tiks apzināti tie, kam šī palīdzība visvairāk ir nepieciešama.

Labdarības spēlē piedalījās tādas Latvijā un arī pasaulē atpazīstamas personības, kā: Valdis Valters, Viktors Dobrecovs, Andris Bulis, Edgars Šneps, Renārs Kaupers, Anete Žogota – Jēkabsone, Jānis Jubalts, Jānis Ikaunieks, Ineta Radēviča, Renārs Zeltiņš, Andris Keišs, Mareks Zuntners, Uvis Helmanis, Intars Rešetins, Jānis un Mārtiņš Porziņģi, Kristaps Grebis un citi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)