Banner 980x90

POS sistēmas – efektīvs pārdošanas process un apmierināts klients!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā padarīt biznesu efektīvāku un klientu apmierinātāku un lojālāku? Risinājums ir pareizās POS (point of sale) sistēmas izvēle. POS jau sen nav tikai kases aparāta aizstājējs veikalā. Tā ieviešana līdz ar lielāku apkalpošanas ātrumu padarīs laimīgāku ne tikai pircēju, bet arī Jūsu kasieri, grāmatvedi, mārketinga speciālistu, noliktavas pārzini un, protams, uzņēmuma vadītāju. 

Kas ietilpst POS?
Mūsdienās POS sistēmu iespējamā konfigurācija ir ļoti plaša. Mazumtirdzniecības veikalos tās parasti sastāv no šādām tehnikas komponentēm:
- svītrkodu lasītājs;
- dators;
- monitors;
- kase;
- kases čeku printeris;
- monitors pircējam;
- bankas karšu lasītājs.

Taču POS termināļi aizvien vairāk tiek izmantoti arī citās sfērās, piemēram, restorānos, viesnīcās un muzejos. POS ir radījis pat sava veida revolūciju ātrās apkalpošanas ēstuvēs, kur klients, izmantojot skārienjūtīgo ekrānu, var pats ievadīt savu pasūtījumu.

Kādas ir POS priekšrocības?
Visacīmredzamākā POS priekšrocība ir tā, ka tirdzniecībā vairs nav nepieciešamas cenu zīmes uz precēm. Pareizā cena tiek piemērota, atpazīstot preci pēc tās svītrkoda, un kasierim atliek preci tikai noskanēt. Līdz ar to klienta apkalpošana kļūst daudz ātrāka. Tāpat, lai cenu nomainītu, nepieciešams jauno cenu tikai ievadīt sistēmā.

Tāpat POS piemīt daudzas citas priekšrocības:
- krājumu vadība – tā kā sistēma apkopo visus datus par preču pārdošanu, var viegli analizēt datus un attiecīgi ātrāk atjaunot krājumus tām precēm, kurām ir lielāks pieprasījums, vai arī neveidot liekas rezerves precēm ar lēnāku apgrozību;
- klientu attiecību pārvaldība (CRM) – sistēma ļauj piemērot atlaides, ieviest klientu kartes un piedāvāt dažādas lojalitātes programmas. Tāpat apkopoto informāciju var izmantot, lai analizētu dažādu pircēju grupu iepirkšanās paradumus;
- finanšu vadība, grāmatvedība – POS termināļi var būt tieši sasaistīti ar grāmatvedības sistēmu, līdz ar to ātri un precīzi nodrošinot informāciju, kas nepieciešama grāmatvedības atskaitēm, nodokļu deklarācijām un vadības aprēķiniem.

IT.LV – POS aprīkojums un datortehnika visām vajadzībām
IT.LV ir viens no lielākajiem datortehnikas izplatītājiem Baltijas valstīs, kas saviem klientiem piedāvā elektroniskās komponentes, datoru aksesuārus, biroja aprīkojumu, barošanas iekārtas, AIDC / POS, kā arī programmnodrošinājumu un licencēšanu.
IT.LV elastīgā cenu veidošanas sistēma ļauj piedāvāt preces pat par 15–40% lētāk nekā konkurenti, nodrošinot ātru apkalpošanu, preču garantiju un individuālu attieksmi.

Vairāk informācijas meklējiet it.lv vai zvanot pa tālruņa numuru +371 25 404 044 vai +371 66 155 515!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)