Banner 980x90

"Prāta vētra" nākamvasar sniegs "Skārdu bungu tūres" koncertu Liepājā

Rīga, 8.nov., LETA. Liepājas stadionā "Daugava" 2019.gada 20.jūlijā notiks "Skārdu bungu tūres" turpinājuma koncerts, aģentūru LETA informēja grupas menedžere Aija Auškāpa.

Aizvadītajā vasarā "Prāta vētra" savas turnejas laikā uzstājās Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, kur Mežaparka Lielajā estrādē sniedza vienu no apmeklētākajiem koncertiem Latvijas vēsturē.

Biļešu tirdzniecība uz gaidāmo koncertu, kas plānota kā nākamā gada vasaras vienīgā "Prāta vētras" uzstāšanās, tiks sākta 15.novembrī. Biļetes maksās 30 eiro un būs pieejamas interneta vietnē "ekase.lv", tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā un Liepājas koncertzāles "Lielais Dzintars" kasē.

Tāpat 15.novembrī pārdošanā "ekase.lv" un mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās nonāks arī "Skārda bungu tūres" Mežaparka koncerta ieraksts kompaktdiska formātā, bet koncerta audio ieraksts būs pieejams vairākās digitālajās platformās.

Kā ziņots, pulcējot 60 000 skatītājus Mežaparka Lielajā estrādē, "Prāta Vētra" ar visapmeklētāko koncertu grupas vēsturē 17.augustā noslēdza "Skārda bungu tūri", aģentūru LETA informēja mākslinieku pārstāve Auškāpa.

29 dziesmu garo programmu, kuru milzīgajos ekrānos papildināja "PapaChi" un Kaspara Rogas radītās videografikas, noslēdza dziesma "Tu izvēlējies palikt" ar uguņošanu virs Mežaparka Lielās estrādes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)