Banner 980x90

"BB wakepark" atklāj brīvdabas slidotavu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzvirmojot jaunajam aukstuma vilnim, arī šogad "BB wakepark" atklāj liepājnieku un tās viesu iecienīto brīvdabas slidotavu Beberliņos. 

No šodienas slidotavu iespējams apmeklēt ikvienam slidot gribētājam bez maksas, savukārt tiem, kuriem nav savs ekipējums, "BB wakepark" piedāvā slidu nomu.

Bērniem, skolēniem maksa par slidu nomu ir 3 EUR/stundā, bet pieaugušajiem 5 EUR/stundā. Paralēli slidošanas aktivitātēm "BB wakepark" ziemas priekus iespējams baudīt arī karsējoties karstā pirtī un kublā. Pēc šīm aktivitātēm iespējams atvēsināties speciāli izveidotā āliņģī.Pirti un kublu nepieciešams iepriekš rezervēt. Visa gada garumā darbojas arī "BB wakepark" kafejnīca - "BB cafe", kurai šoziem tika izveidota "ziemas terase".

"Ziemas terase ir apsildāma, tāpēc tagad "BB cafe" apmeklētājiem nav jābaidās, ka nebūs vieta salīdzinoši mazajās un siltajās "BB cafe" telpās. Apmeklētājiem tagad ir iespēja baudīt lielisko meža burvību un skatu uz Beberliņu ūdens krātuvi arī ziemā, nesteidzīgi malkojot karstvīnu, citrona/ingvera tēju, gardu kafiju vai kakao. "BB cafe" piedāvā uzkodas un ēdienus gan siltajās "BB cafe" telpās, gan uz jau ierastās "BB cafe" terases, kas nu ir pārvērtusies apsildāmā ziemas terasē", stāsta veikparka vadītāja Santa Vēvere.

"BB wakepark" brīvdabas slidotava, kā arī "BB cafe" darbadienās darbojas no plkst.11.00 līdz plkst.19.00, savukārt brīvdienās no plkst.10.00 līdz plkst.20.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)