Banner 980x90

"Liepāja"/"Triobet" piesaista Kolumbijas un Kazahstānas čempionu Makmalanu

Foto: Twitter.com/ @PRIME_Athlete
Foto: Twitter.com/ @PRIME_Athlete
Latvijas basketbola klubs "Liepāja"/"Triobet" uz nākamo sezonu noslēdzis līgumu ar amerikāņu aizsargu Latīfu Makmalanu, kurš ir Kolumbijas un Kazahstānas čempions, informē aģentūra "Prime Athlete".

Iepriekšējo sezonu 26 gadus vecais Makmalans pavadīja Kazahstānas komandā Atirau "Barsi", ar ko negaidīti kļuva par valsts čempionu, bet vienībai viņš pievienojās sezonas gaitā.

Kazahstānas čempionāta finālsērijā ar 3-0 pārliecinoši izdevās pieveikt iepriekšējo četru gadu labāko klubu "Astana", kas spēlē VTB Vienotās līgas turnīrā.

Savukārt pirms gada Makmalans kļuva arī par Kolumbijas čempionu.

Makmalans 2013.gadā noslēdza studijas Portlendas universitātē.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka par "Liepāja"/"Triobet" galveno treneri kļuvis Agris Galvanovskis, kurš šajā amatā nomainījis Uvi Helmani.

Iepriekšējā sezonā liepājnieki "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā (LBL) ierindojās ceturtajā vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)