Banner 980x90

"Medzes components" darbību pozitīvi ietekmējusi jaunā hromēšanas ceha atvēršana

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Metāla furnitūras ražotāja SIA "Medzes componets" finanšu rādītājus pērn būtiski ietekmējusi jaunā hromēšanas ceha nodošana ekspluatācijā un hromēšanas līnijas atvēršana, teikts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā.

Uzņēmuma apgrozījums no 8,10 miljoniem eiro 2014.gadā palielinājies līdz 8,19 miljoniem eiro pērn jeb par 2%, liecina "Firmas.lv" informācija. Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 800 148 eiro peļņu salīdzinājumā ar gadu iepriekš nopelnītajiem 306 052 eiro.

Pateicoties jaunu iekārtu iegādei un darbinieku profesionālajai izaugsmei, 2015.gadā ir palielinājušies uzņēmuma sniegto pakalpojumu un saražotās produkcijas apjomi. Klientiem tiek piedāvāts jauns pakalpojums - hromēšana. Apgrozījuma pieaugumu veicinājusi jauno klientu piesaiste un jau esošo klientu pasūtījumu apjoma pieaugums. Uzņēmuma finansiālo stabilitāti, pēc vadības domām, apliecina pēdējos trīs gados stabili pieaugošie peļņas rādītāji.

Uzņēmums plāno arī turpmāk investēt līdzekļus attīstības projektos, jaunu iekārtu iegādē un ražošanas cehu būvniecībā. Lai nodrošinātu stabilitāti, uzmanība tiek veltīta jaunu klientu piesaistīšanai, izmaksu optimizācijai un jaunu tirgu izpētei. Ja patērētāju pirktspēja nemazināsies, tad uzņēmums 2016.gadā turpinās veiksmīgi attīstīties, prognozē "Medzes components" vadība.

Dāņu kapitāla uzņēmums SIA "Medzes components" dibināts 2002.gadā Grobiņas novada Medzes pagastā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)