Banner 980x90

"Samsung Electronics" laidis klajā jaunāko "Galaxy A" telefonu sēriju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viedtālruņu pasaule ir ļoti plaša – dažādi modeļi, funkcijas, iespējas, dizaini. Lai gan bieži vien funkciju un iespēju ziņā viedtālruņi mēdz būt līdzīgi, ražotāji cenšas saviem pircējiem piedāvāt nedaudz atšķirīgas iespējas, lai tieši viņu piedāvātais viedtālruņa modelis izceltos uz pārējo fona (būtu labāks, jaudīgāks, modernāks, izskatīgāks pēc dizaina un tā tālāk). 

"Samsung" ir viedtālruņu ražotājs, kas stabili iekarojis savu vietu tirgū, pierādot, ka viedtālruņu jomā spēj piedāvāt patērētājam lieliskus, modernus, jaudīgus un funkcionālus modeļus, nodrošinot visas ikdienas nepieciešamības un vēl vairāk. Un piedāvājums ik pa laikam tiek papildināt ar kaut ko jaunu, uzlabotāku un modernāku. Šā gada sākumā, "Samsung" laidis klajā pašu jaunāko "Galaxy A" viedtālruņu modeļu sēriju, kas Eiropā pircējiem būs pieejama divos variantos – 5,2 collu A5 un 4,7 collu A3. Jaunajiem viedtālruņu modeļiem ir izsmalcināts dizains, uzlabota kameras veiktspēja un citas ērtas funkcijas, turklāt Baltijas valstīs būs pieejama to bezmaksas apdrošināšana.

Ar "Galaxy A" sērijas viedtālruņiem "Samsung" saviem pircējiem apliecina, ka līdz ar katru jaunu ierīci ir iespējams uzlabot ne tikai tehniskās funkcijas, ko iecienījuši lietotāji, bet arī saglabāt un izcelt "Galaxy" tālruņu dizaina būtību un stilu. Kā papildinājumu jaunajiem uzlabojumiem "Galaxy A" sērijas ierīcēm tiks piedāvāta arī bezmaksas "Galaxy Care" apdrošināšana pret ekrāna un ūdens radītajiem bojājumiem. Savukārt īpašajā BuyBack programmā apmaiņā pret veco mobilo ierīci varēs saņemt atlaidi, iegādājoties kādu no jaunajiem "Galaxy A" viedtālruņiem.

Kas tad īsti tik īpašs jaunajiem viedtālruņu modeļiem? 
"Galaxy A" telefoniem ir Premium klases metāla rāmis un 3D stikla aizmugure. Kameras un mājas taustiņa dizains izstrādāts tā, lai viedtālruni būtu gan ērti lietot, gan turēt rokās. "Galaxy A" telefoni Latvijā būs pieejami trīs krāsās – melnās debess, zelta smilšu un persiku mākoņu toņos. Viedtālruņu lietotājiem kamera parasti ir būtiska funkcija, tāpēc jaunajiem "Galaxy A" modeļiem ir uzlabota priekšējā un aizmugurējā 16 megapikseļu kamera. Jaunās iestrādātās tehnoloģijas nodrošinās īpaši precīzu autofokusu, kā rezultātā izdosies dinamiskākas un skaidrākas fotogrāfijas, pat ja tās uzņemtas vāja apgaismojuma apstākļos. Arī "selfiju" cienītājiem šie modeļi būs piemēroti – pateicoties īpašai funkcijai, atliek pieskarties jebkurai vietai uz ekrāna, lai uzņemtu augstas izšķirtspējas pašbildi. Ekrāns arī kalpos kā priekšējā zibspuldze gaišu attēlu uzņemšanai.

"Galaxy A" viedtālruņu sērija ir izstrādāta, ņemot vērā lietotāju ikdienas prasības, un tajā ietvertas vairākas iecienītas "Galaxy S7" viedtālruņa funkcijas:
- "Galaxy A" sērijai ir IP68 standartam atbilstoša ūdens un putekļu aizsardzība. Ierīce būs pasargāta no lietus, sviedriem, smiltīm un putekļiem, un lietotāji to varēs ņemt līdzi gandrīz visur;
- tas, kas nepieciešams mums visiem, – ilgāks akumulatora darbības laiks, kas ļaus telefonu izmantot ilgāk, savukārt ātrās uzlādes funkcija nodrošina pilnu uzlādi ātrāk nekā jebkad agrāk;
- Always-On ekrāna funkcija turpmāk ļaus galvenos paziņojumus pārbaudīt, neaktivizējot ierīci, tā taupot laiku un arī baterijas darbības ilgumu;
- vērtīga opcija – lielāka operatīvā atmiņa un līdz pat 256 GB viedtālrunī ievietojamā microSD atmiņas karte vairs neradīs raizes par krātuvē pieejamās vietas apjomu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)