Banner 980x90

Rallijā "Liepāja" šogad startēs slavenais kanādiešu autosportists Lestāžs

Liepāja, 3.okt., LETA. Šogad Latvijas rallija čempionāta noslēdzošajā posmā "Liepāja" startēs desmitkārtējais Kanādas rallija čempions Antuāns Lestāžs.

Lestāžs sacensības aizvadīs ar "Neiksans Rallysport" būvēto "Ford Fiesta NRC Prototype" spēkratu.

"Šī ir fantastiska iespēja, doties pāri Atlantijas okeānam, lai kopā ar "Neiksans Rallysport" gūtu jaunu un unikālu pieredzi," sacensību organizatoru ziņojumā citēts Lestāžs. "Lai gan startēsim Latvijas čempionātā, mēs brauksim tieši tajos pašos ātrumposmos, kuros brauks arī Eiropas rallija ekipāžas."

Pašlaik 45 gadus vecais Lestāžs Kanādas rallijā uzvarējis pēdējos astoņus gadus pēc kārtas.

Savukārt "Neiksans Rallysport" vadītājs Māris Neikšāns paudis lepnumu, ka ar viņa uzņēmuma jaunizveidoto mašīnu brauks Lestāžs. "Man ir liels gods un lepnums, ka tik titulēts autosportists - 18 čempiontitulu īpašnieks un bijušais "Subaru" pilots - būs pirmais, kurš uz starta oficiālās sacensībās izvedīs mūsu pirmo projektēto un būvēto automašīnu."

Tāpat Neikšāns atklāja, ka auto tika būvēts kopš pagājušā gada novembra, bet šobrīd šis process ir praktiski noslēdzies. Pirms rallija ir paredzēti arī testi, lai jaunais spēkrats būtu maksimāli labākajā gatavībā.

Sacensību ieejas biļetes iespējams iegādāties "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās. Ieejas biļetes cena šobrīd ir 18 eiro, bet rallija norises nedēļā, sākot no pirmdienas, tās cena tiks paaugstināta līdz 25 eiro. Bērniem līdz desmit gadu vecumam un invalīdiem ieejas sacensībās būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)