Banner 980x90

Rietumu radio kļūs par Lielās talkas radio

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aprīlis jau tradicionāli tiek izsludināts par Spodrības mēnesi, kurā arī šogad neizpaliek vislatvijas Lielā talka 2016. Jau šo sestdien, 23.aprīlī, kad vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātes vienos visu Latviju, Liepājas apkārtnes sakopšanā piedalīsies arī Rietumu radio.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Rietumu radio reklāmas nodaļas direktors Toms Gineitis, ar EKO Kurzemes, Liepājas nama apsaimniekotāja un Liepājas komunālās pārvaldes atbalstu, Rietumu radio 23.aprīlī būs Lielās talkas radio.

Visas talkas dienas garumā no pulksten 9.00 līdz 16.00 būs īpaša talciniekiem paredzēta programma. Rietumu radio sazvanīsies ar citām Latvijas pilsētām, lai uzzinātu par interesantiem jaunumiem citos reģionos un pašvaldībās. Līdzīgi notiks tiešo pārraižu pieslēgšanās Liepājas talkošanas notikumu vietām, kur par savu pieredzi un sajūtām stāstīs paši talkotāji.

Savukārt Rietumu radio studijā viesosies Liepājas uzņēmumu un pašvaldību pārstāvji, kas informēs talciniekus par būtiskiem jautājumiem, kā arī sniegs noderīgus padomus, lai sakopšanas darbi varētu ritēt vēl veiksmīgāk. Protams, visas dienas garumā Rietumu radio talciniekus atbalstīs ar īpaši sagatavotu muzikālo programmu, kas uzturēs modrību un rosinās aktīvu darba sparu.

EKO Kurzeme, Liepājas nama apsaimniekotājs un Liepājas komunālā pārvalde un Rietumu radio aicina – sakopsim vidi, kurā dzīvojam, kopā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)