Banner 980x90

Riga Car Rent - auto īre, auto noma, lēta auto noma

Auto īre ir aktuāls pakalpojums ikvienam, kam ir vajadzība pēc ērtas pārvietošanās tad, ja nav pieejams savs transportlīdzeklis. "Riga Car Rent" savu klientu ērtībai piedāvā visdažādākās iespējas katrai dzīves situācijai – auto īri lidostā, Rīgas pilsētā, ilgtermiņa īri, mikroautobusu īri, kā arī īpaši izdevīgus, lētus nomas variantus.

Auto īre

Auto īre ir aktuāls pakalpojums ikvienam, kam ir vajadzība pēc ērtas pārvietošanās tad, ja nav pieejams savs transportlīdzeklis. "Riga Car Rent" savu klientu ērtībai piedāvā visdažādākās iespējas katrai dzīves situācijai – auto īri lidostā, Rīgas pilsētā, ilgtermiņa īri, mikroautobusu īri, kā arī īpaši izdevīgus, lētus nomas variantus.

Auto īre īpaši piemērota būs tiem cilvēkiem, kuriem auto atrodas servisā uz ilgāku laiku, nepieciešams doties darba darīšanās uz citu pilsētu, vai arī tiem, kas vēlas izvairīties no pārvietošanās sabiedriskajā transportā.

Auto īre iespējama gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Īstermiņa vajadzībām auto tiek piegādāts aptuveni stundas laikā kopš pasūtījuma veikšanas brīža. Savukārt ilgtermiņa noma ir veiksmīgs risinājums, lai atrisinātu vidēja termiņa automašīnas nepieciešamību, piemēram, ja automašīna ir atdota ilgā remontā autoservisā, Jūsu darbs ir saistīts ar atrašanos ārpus mājām lielāko gada daļu, bet mājās esat vien pāris mēnešu, pie Jums uz vasaru atbraukuši radinieki vai draugi, kā arī šī iespēja var būt aktuāla juridiskām personām.

Mūsu piedāvājumi ir tieši, saprotami un fiksēti. Izvēloties un rezervējot sev piemērotāko automašīnu, norādītajā dienā, laikā un nomas vietā Jūs saņemsiet tieši šo automašīnu.

Lasiet vairāk: https://www.rigacarrent.lv/

Auto noma

Auto noma dāvā iespēju jebkurā vajadzīgajā un ērtākajā brīdī izmantot komfortablu, pievilcīgu un labā tehniskā stāvoklī esošu automašīnu. Mūsdienās auto noma ir ļoti populāra, jo piedāvājumu un cenu dažādība padara to par pieejamu pakalpojumu ļoti plašam cilvēku lokam, spējot atrisināt visdažādākās ikdienas problēmas. Viss, kas ir jāveic – jāizvēlas sev piemērotāko auto, jāiesniedz pieteikums elektroniski vai pa telefonu, un kārotais spēkrats tiks piegādāts klienta norādītajā vietā aptuveni stundas laikā.

"Riga Car Rent" auto noma saviem klientiem izsniedz koptas automašīnas nevainojamā darba kārtībā. Tas nozīmē, ka iespējams ik reizi iesēsties automašīnas salonā, kas izskatās un smaržo kā jauns. Nekas nelīdzināsies šādam augstam komforta līmenim. Došanās darba vai atpūtas izbraucienos ar labu automašīnu garantēs pozitīvas emocijas.

Mēs sniedzam iespēju saņemt nomāto auto "Riga Car Rent" ofisā, Lielirbes ielā 1, taču mēs to varam arī piegādāt uz jebkuru klienta izvēlēto vietu – pie mājokļa, viesnīcas vai apartamentiem, Rīgas lidostas, dzelzceļa stacijas vai autoostas, pasažieru ostas/prāmju termināļa, autosalona vai autoservisa. Nepieciešamības gadījumā piegādāsim auto arī citās Latvijas pilsētās.
Auto noma ļaus izbaudīt visas priekšrocības, ko dāvā ātras pārvietošanās iespējas.

Lasiet vairāk: https://www.rigacarrent.lv/auto-noma

Lēta auto noma

"Riga Car Rent" piedāvājumā arī lēta ekonomiskās klases auto noma par visizdevīgākajām cenām. Šī pakalpojuma cena ir zema un pieejama visiem, taču tas nemaina to, ka šo automašīnu vecums nepārsniedz divus gadus, un pēc uzticamības, komforta un aprīkojuma tās ir augstā līmenī.

Atkarībā no sezonas un automašīnas lietošanas vajadzībām, lēta auto noma var sākties pat no 10 eiro dienā. Neskatoties uz zemo cenu, mēs vienmēr nodrošināsim saviem klientiem maksimālu atvērtību un nosacījumu caurskatāmību. Mūsu klienti vienmēr zina, cik un par ko būs jāmaksā, saņemot mašīnu.

Lēta auto noma piedāvā vienu no izdevīgākajiem variantiem – Škoda Fabia 2019 ar manuālo ātrumkārbu. Šis piedāvājums ir tikai par 14 eiro dienā. Arī lēta auto noma iekļauj sevī spēkrata piegādi jebkurā vajadzīgajā atrašanās vietā – pie mājas vai viesnīcas durvīm, uz lidostu "Rīga" vai jebkurā citā vietā Rīgā un citviet Latvijā.

Lasiet vairāk: https://www.rigacarrent.lv/leta-auto-noma

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)