Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" piedāvājusi jaunus līgumus Dārziņam, Džeriņam, Bičevskim un Cibuļskim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" piedāvājusi jaunus līgumus uzbrucējiem Laurim Dārziņam, Andrim Džeriņam, Mārim Bičevskim un aizsargam Oskaram Cibuļskim, aģentūrai LETA apstiprināja vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.

Kā zināms, līgumi ar šiem spēlētājiem tika lauzti 23.februārī, taču netika izslēgta iespēja, ka klubs ar hokejistiem panāks jaunas vienošanās.

Kā Krievijas portālam "R-Sport" atklājis komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs un ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, klubs piedāvājis spēlētājiem līgumus uz jauniem finansiālajiem nosacījumiem un gaidot atbildi no hokejistiem un aģentiem.

"Šiem četriem hokejistiem bija spēkā līgumi, kas tika lauzti, bet tagad piedāvātas jaunas vienošanās. Pārējiem spēlētājiem līgumi spēkā ir līdz 30.aprīlim, pēc kā arī komentēsim par turpmākajām izmaiņām, gatavojoties jaunajai sezonai," pauda Stepītis.

Jau vēstīts, ka Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs neiekļuva jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā. "Dinamo" ar 75 punktiem 60 spēlēs regulāro čempionātu noslēdza 12.vietā Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot par 14 punktiem.

Janvārī Rīgas "Dinamo" kluba vadība neveiksmīgā snieguma dēļ no galvenā trenera amata atlaida somu Kari Heikili, kā arī viņa palīgu un tautieti Raimo Helminenu, bet par galvenā trenera pienākumu izpildītāju iecēla Sējēju, kurš turpināja pildīt arī ģenerālmenedžera pienākumus. Marta sākumā "Dinamo" aizvadīto sezonu nosauca par neapmierinošu un pagarināja līgumu ar Sējēju par ģenerālmenedžera pienākumu pildīšanu.

Kluba padomes padomes priekšsēdētājs Juris Savickis iepriekš medijos vairākkārt izteicies, ka nākamajā sezonā rīdzinieku galvenais treneris, visticamāk, būs no Čehijas vai Slovākijas.

Pēc publiski pieejamās informācijas, pašlaik Rīgas "Dinamo" komandai uz nākamo sezonu ir spēkā līgumi tikai ar diviem hokejistiem - Miku Indraši un krievu uzbrucēju Filipu Toluzakovu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)