Banner 980x90

Sāk būvēt gājēju un velosipēdistu celiņu uz Aizputi

Rīga, 25.apr., LETA. Sākta gājēju un velosipēdistu celiņa būvniecība gar valsts reģionālo autoceļu Kuldīga-Aizpute-Līči posmā no pamatskolas Rokasbirzī līdz iepriekš izbūvētam veloceliņam Aizputē, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Plānots, ka būvdarbi notiks līdz vasaras beigām.

Šonedēļ tiks veikti gājēju un veloceliņa uzmērīšanas un trases nospraušanas darbi. Būvniecības laikā tur tiks ieviests ātruma ierobežojums 50 vai 70 kilometri stundā. Vēlāk būs arī viens ar luksoforiem regulējams posms.

Gājēju un veloceliņa izbūvi veic SIA "Saldus ceļinieks", būvdarbu līgumcena ir 665 000 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)