Banner 980x90

Sākušies atvērtie treniņi "Liepājas spēka skolā"

Foto: Kristaps Daugavietis
Foto: Kristaps Daugavietis

Arī šogad treniņu sistēmai ''crossfit'' pielīdzināmās spēka, izturības un ātruma sacensības ''Liepājas spēks'', kas norisināsies 5.martā, piepildīs Liepājas Olimpisko centru ar sportisku gaisotni un šī sporta veida Latvijas mēroga augstākā līmeņa dalībniekiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldes vadošais projektu vadītājs Mārtiņš Jansons, taču pirms tam, no 10.februāra, trešdienu vakaros ikviens aicināts sagatavoties sacensībām "Liepājas spēka skolā".

"Liepājas spēks" ir sacensības, kuras izraisa lielu dalībnieku un skatītāju interesi, jo ietver dažādas pakāpes spēka vingrinājumu elementus. Organizatori atklāj, ka katru gadu sacensību uzdevumu grūtības un sarežģītības pakāpe aug. Tādēļ, lai varētu izvērtēt savu fizisko sagatavotību un piemērotību, "Liepājas spēks 2016" dalībnieki tiek aicināti sekot līdzi informācijai nolikumā, kur ir publicēti veicamie uzdevumi, kā arī pievienoties bezmaksas treniņiem jeb "Liepājas spēka skolas" nodarbībām.

"Liepājas spēka skola" būs atvērta 10., 17., 24. februāra un 2.marta vakaros no plkst.19.00 sporta kluba "CF Liepāja" telpās – Pļavu ielā 17. Pirmās atvērtās nodarbības "Spēka skolas" dalībniekiem būs iespēja saņemt pamatinformāciju par 5.marta spēka, izturības un ātruma sacensībām, sporta veida un sacensību specifiku, kā arī sākt gatavošanos sporta kluba "CF Liepāja" speciālistu vadībā. Nodarbība norisināsies no tradicionālajām fitnesa zālēm atšķirīgās telpās, kuras ir teicami piemērotas, lai gatavotos šāda veida sacensībām. 10.februārī pārsvarā tiks izpildīti pamatvingrinājumi ar savu ķermeņa svaru. Organizatori norāda, ka pirmajā nodarbībā slodze būs zema un aicina ikvienu atnākt pamēģināt.

Jāatzīmē, ka līdz "Liepājas spēkam" palicis aptuveni mēnesis, un sportistu pieteikšanās sacensībām ir sākusies. Piedalīties var jebkurš interesents, kurš ir sasniedzis 18 gadu vecumu un ir gatavs pārbaudīt savas fiziskās spējas dažādos vingrinājumos. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ sportisti tiek aicināti pieteikties laicīgi. Sacensību sākums Liepājas Olimpiskā centra arēnā plkst.9.00.

"Liepājas spēks" tiek organizēts sadarbojoties sporta klubam "CF Liepāja" ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldi.

Detalizētāka informācija par sacensībām "Liepājas spēks" skatāma sacensību nolikumā mājaslapas www.liepajassports.lv sadaļā "Amatieru sports". Atbalstītāji un dalībnieki aicināti ieskatīties arī "CF Liepāja" facebook lapā, kurā vienmēr ir skatāma aktuālākā informācija par CrossFit "komūnu" Liepājā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)